Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Aizdevums darbiniekam
Man Jums kolegji ir luugums paliidzeet shadaa jautajumaa. Uznjemums aizdod darbiniekam bezprocentu aizdevumu, ar terminju garaks par gadu.
Man kolegje teica, ka nedrikstot izsniegt bezprocentu aizdevumu, ka esot jauzrada ka darbinieks maksaashot arii procentus, vismaz peec inflacijas likmes, veicot maksajumu reizi gada kaut vai. Citaadi shaadu bezprocentu aizdevumu varot klasificeet kaa neatljautu uznjemejdarbiibu.
Varbut kaads var padaliities ar padomiem, ko dariit, lai butu pareizaak?
Paldies jau saku ieprieksh visiem!
Ответы (27)
Aivareno, lielāko daļu uzņēmēju nevar saukt par uzņēmējiem
Tur jau tas suns aprakts.:)))
Я не думаю, что причина айздевумса всегда в маленькой зарплате, бывают и другие случаи. У горе-работодателей хрен допросишься этих кредитов. А некоторые работники просто по незнанию залезают в такие кредиты, что потом приходится просить у фирмы.
Анекдот:
Приходит человек в аптеку и говорит: "Дайте мне таблеток от жадности. И побольше, побольше, побольше!"
Vislabāk dzīvot ar to naudu, kas pieder tev.Alkatība pie laba nenoved.Cilvēki tajos kredītos ielien nevis nezināšanas pēc, bet tapēc ka vēlas dzīvot labāk nekā viņi spēj.Viņi gatavi ēst sausu maizi, lai tikai kaimiņi un visi citi redz ka viņiem ir pilnīgi jauna mašīna un dārgas drēbes.ne par velti pie tiesu izpildītājiem ir rindas.Arī es izmantoju kredītus, taču pirms ņemu kredītu es parēķinu, kā es to atdošu ja pēkšņi kļūšu bezdarbnieks.
ну что Вы! а как же пример -американцы- всю жизнь живут в кредит и прекрасно себя чувствуют?:)
это все-наш менталитет:)
Es jau neapgolvoju, ka nevajag 'nemt
kreditus.essaku ka vajag macet dzivot ar 'siem kreditiem.Nevis'nemt kamer vairs nav neka - bankrots!
Закрыть
Краткое описание нарушения