Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN 50 pants politiska partija К списку тем
PVN 50 pants politiska partija
Ir sniegts pakalpojums politiskai partijai Briselē, PVN 50 pants, kā tas atspoguļojas PVN deklarācijā?
Paldies jau iepriekš
Ответы (30)
К политическим партиям 50 пант не имеет никакого отношения.
50 panta 8 punkts:
(8) Ministru kabinets nosaka:
1) kārtību, kādā nodokļa 0 procentu likme piemērojama preču piegādēm un pakalpojumiem, kas sniegti diplomātiskajām un konsulārajām pārstāvniecībām, starptautiskajām organizācijām, Eiropas Savienības institūcijām un Ziemeļatlantijas līguma organizācijai (NATO);
Ну и где здесь про политические партии речь идёт?
Nu kur tik piekasīgs!!!! Mani interesē kā deklarē darījumus saistītus ar šo pantu!
K.Kariņš ir Eiropas Savienības institūcijā, kas nav Latvijā. Un ja nemaldos viņš ir politiķis nevis zvejnieks kā vārbūt Tt7
Viņš sastāv politiskajā partijā "Kristīgie demokrāti" un mums ir piestādīts viņiem rēķins, savukārt viņi atbilst šim pantam (un viņiem ir arī atbilstošs sertifikāts)
Paldies tiem kas ir ar šo saskārušies un var komentēt
Tiem kas neko no tā nesaprot, lūdzam netraucēt!!!!
AC
Хамка.
Piekrītu.
Maldāties Jūs vai nemaldāties attiecībā uz K.Kariņu, ne pajautāt Jūs protat, ne arī atbildi sapratāt.
Skumji.
Tt7 ir profesionāla un zinoša grāmatvede.
Nav labais tonis tā "apriet" cilvēku, kurš Jums centās palīdzēt ar padomu.
Negribēju aizvainot.....jautājums bija kā un vai vispār PVN deklarācijā atspoguļojas darījums kas atbilst PVN 50 pantam.
Es saskaros pirmo rezi, un tāpēc frāze : К политическим партиям 50 пант не имеет никакого отношения.
manuprāt šis apgalvojums arī nav pareizss.....
Dizvai K Kariņš pieņemtu un apmaksātu rēķinu ja tas neatbilstu patiesībai?
Vai tā nav?
Paldies par komentāriem
Dizvai K Kariņš pieņemtu un apmaksātu rēķinu ja tas neatbilstu patiesībai?
Vai tā nav? ...
Māmiņ! Cik Tu esi naiva!
Diez vai K.Kariņš...
Es sava koriša sunim Džerim uzticos 100 x vairāk nekā 100 tādiem k.kariņiem kopā ...
Paldies par komentāru, man tomēr ir citas domas.......suņus grāmatvedībā neiesaistu
Ja jau Jūs tik zinošs, varbūt pakomentējiet, kāpēc rēķins ir izrakstīts nepareizi? Un kāpēc nevar piemērot šo likuma pantu
Paldies
Vai Jūs pati vispār apzināties (apjēdzat), ko man jautājat?
Man jākomentē... Kāpēc rēķins ir izrakstīts nepareizi?
Varu atbildēt tikai vienu - Ak, Dievs, cik liels ir Tavs zvēru dārzs!
Augstākā pilotāža no Jūsu puses!
Ja jau Jūs tik zinošs, varbūt pakomentējiet, kāpēc rēķins ir izrakstīts nepareizi?
Publicējiet to rēķinu
Mans rēķins nav nepareizs, Jūs te minējāt ka ir nepareizss....tāpēc arī lūdzu pamatot....
Ko tur publicēt.....parasts rēķins, tikai PVN 0% un piezīme : atsauce uz likumu
Kāpēc ir jārej visu laiku.....vai tiešām nevar palīdzēt ar padomu ja ir tādas zināšanas, ja nav tad vienkārši neatbildēt. Es te nenāku rieties......žēl ka ir te tādi nervozi
Paldies tiem kas ir ar šo saskārušies un var komentēt
Tiem kas neko no tā nesaprot, lūdzam netraucēt!!!!
Kurš tad te pirmais iesāka "riet"?
žēl ka ir te tādi nervozi
Знающие люди Вам уже не помогут, ибо Вы свою дискуссию начали с того, что оскорбили одного из самых компетентных участников форума, которая первой Вам и ответила.
И продолжаете в том же духе
Atvainojos ja aizskāru......
Piedodiet, negribēju
Bet atbildes nebija, tāpēc saprats arī nav ko, mans jautājums manuprāt skaidrāks vairs nevar būt
Atradu metodikā, ka atspoguļojās 43 un 48 rindā, bet neatrodu par pielikumu neko.
AC
Jūs lasīt neprotat?
Jūsuprāt, šī nav atbilde
Un šī arī ir atbildes sastāvdaļa.
Vispirms jāiemācās cienīt kolēģus, tad jāiemācās lasīt un tad Jūs cienīs arī citi.
Manā gadījumā ir pārstāvniecība, kas atbilst šim pantam, un atbildes nav gan uz šo jautājumu:
Kur atspoguļot deklarācijā?
Atbildes:
Vai es varbūt palaidu garām kādu citu?
Tā ir piekasīšanās vārdiem, tāpēc arī uzsprāgu......
Cerams ka beidzot ir skaidrība
Vēl tāds vienkārš jautājums, vai diplomātiskajām un konsulārajām pārstāvniecības, starptautiskas organizācijām, Eiropas Savienības institūcijas un Ziemeļatlantijas līguma organizācija nav saistīti ar politiku?
Закрыть
Краткое описание нарушения