Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Darba deveja zinojumi 6. un 7.aile К списку тем

Darba deveja zinojumi 6. un 7.aile
Labdien!
Lugums, palidzat izprast (ieprieks atvainojos, datoram nav pieejamas mikstinajuma zimes).
Ja darba deveja gramatvedis itka "kludaini" iesniedzis darba deveja zinojumus par februari, martu, aprili 2016.gadu(mazakas summas uzradijis, ka realia vajadzetu- aizbildinoties ka parkopejis un piemirsis izlabot summas), solija ka izlabosot nododot atskaiti par maija menesi uzradot ienakumus 6.aileun 7.ailenodoklus(vsaoi un IIN laikam tad uzradot pie junija nododamas dekleracijas). Palidziet izprast, vai vins ta drikst darit, ja ne tad ludzu paskaidrojat, lai varu vinjam ko ieteikt un argumentet, jo neesmu gramatvede lai visas sis lietas sapratu. Jo esmu grutniece un baidos vai tas neietekmes maternitates pabalstu (jo augusta menesi jadodas dekreta atvalinajuma)?
Jo jautajot, vai vienkarsi nedrikst izlabot tas jau nodotas dekleracijas- atbilde- ka tiks aprekinati soda procenti.
Paliidziba
Paliidziba 17.06.2016 23:33
3 сообщения на сайте

Ответы (8)

6. un 7. aili izmanto, labojot iesniegto informāciju tikai par iepriekējo mēnesi (gan +., gan -).
Citus iepriekšējos mēnešus - tikai +, jālabo 4. un 5.
Mu-maija
Mu-maija 18.06.2016 00:07
15861 сообщение на сайте
Pareizi saprotu, tad nododot maija menesa darba deveja zinojumu par aprili kludas izlabos ievietojot 6. un 7. aile un februaris, marts jaliek klat pie maija algas 4. un 5.aile Bet nav jauzrada (kada zinja jasniedz) par kuriem menesiem ir veikti sie labojumi, jo peksni tada paliela summa uzradisies? Vai galvenais lai beigas gramatvediba un vid nodotas atskaites sakrit? Un tad pareizi saprotu, ka IIN labosies, kad nodos par juniju darba deveja zinojumu?
Paliidziba
Paliidziba 18.06.2016 10:23
3 сообщения на сайте
Es personīgi šaubos par šī žēlabainā stāsta patiesību.
Mu-maija, kurai ir milzīga pieredze šajā jautājumā neatļaus samelot - tieši šī iemesla dēļ (lai mākslīgi paaugstinātu valsts pabalstu summas) savulaik tika ieviesti šie ierobežojumi - labot sociālos pārskatus "turp un atpakaļ".

Jautājums - vai grāmatvede tagad jau Kosmosā, kapā? Kur? Kāpēc nevar grāmatvedei jautāt? Kāpēc grāmatvede neiesniedz precizējumus, ja tādi patiešām ir jāiesniedz?

Jūs, kura nav grāmatvede, tagad forumā uzzināsiet, kā pareizi jādara, tad iesiet pie grāmatvedes, mācīsiet viņu, kā rīkoties!?!
Atvainojiet - zirgam jāsmejas!
Aivars007
Aivars007 18.06.2016 11:48
26984 сообщения на сайте
Jūs, kura nav grāmatvede, tagad forumā uzzināsiet, kā pareizi jādara, tad iesiet pie grāmatvedes, mācīsiet viņu, kā rīkoties!?!
Atvainojiet - zirgam jāsmejas!
Aivars007 18.06.2016 11:48
Tieši tāpat nodomāju, kāda gudra negrāmatvede
Japaina
Japaina 18.06.2016 12:11
10269 сообщений на сайте
Тут всяко может быть. Например, зарплата в конверте. И сейчас бухша пудрит мозги, чтобы не раскрывать корпоративный секрет. Но дама собирается в декрет и ее волнует размер пособия.
Maija
Maija 18.06.2016 12:43
28223 сообщения на сайте
Es nevienu nemacisu nesmu nekada profesore, lai macitu tik kadas pamatzinasanas, kas agrak augstskola iegutas. Jo protams satrauc vai delj darba deveja izveleta darbinieka nesanaks ka beigas paliksu ar kapeikam uz rokam. Jo mazs uznemumins un ta algas nu ir kadas vinas ir. Un par to precizesanu man kaut ko pateica, ka nu bus aprekinati soda procenti.
Te tik negativi noskanoti cilveki tak pasmaidat ne viens otru "noliekat" vieglak pasiem bus dzivot un nespriediet par citiem pec savam darbibam, pieredzes.
Paldies tiem cilvekiem, kuri vel Latvija palikusi laipni, izpalidzigi un atsaucigi
Paliidziba
Paliidziba 18.06.2016 13:40
3 сообщения на сайте
Te tik negativi noskanoti cilveki tak pasmaidat ne viens otru "noliekat" vieglak pasiem bus dzivot un nespriediet par citiem pec savam darbibam, pieredzes.
Paliidziba 18.06.2016 13:40
Pēc rakstības stila var padomāt, ka knapi pamatskola.
Jo protams satrauc vai delj darba deveja izveleta darbinieka nesanaks ka beigas paliksu ar kapeikam uz rokam.
Paliidziba 18.06.2016 13:40
Diez, kas ir darba devēja izvēlēta darbinieka?
Japaina
Japaina 18.06.2016 13:51
10269 сообщений на сайте
Kāda gan tam nozīme - negatīvi vai pozitīvi noskaņoti?
Visas šādas lietas Jums ir jākārto ar tiem cilvēkiem, kuri par tām ir atbildīgi - uzņēmuma vadība, grāmatvede.
Mēs šeit, absolūti sveši cilvēki, nepārzinot lietas apstākļus, varam būs tūkstoškārt pozitīvi, bet vienalga palīdzēt nespēsim.
Es personīgi vispār necienu tādus cilvēkus, kuri savas problēmas izklāsta publiskos portālos, cenšoties visādi noniecināt savu darba devēju, savu grāmatvedi arī šajā gadījumā.
Ejiet pie priekšnieka, pie grāmatvedes, un skaidrojieties. Kurš svešs cilvēks Jums var kaut ko palīdzēt! Un nav jau šeit arī nekāds zīlēšanas salons!
Aivars007
Aivars007 18.06.2016 16:55
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.