Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atlūgums sakara ar dzives vietas maiñu К списку тем
Atlūgums sakara ar dzives vietas maiñu
Labdien!
Esmu darba pieñemts uz parbaudes laiku, uzrakstiju atlugumu sakara ar dzives vietas maiñu...
Darba devejs atsakas mani atlaist âtrâk kâ pirms mēneša, vai tas ir likumigi.
Ответы (7)
Напишите, что работодатель не выдержал испытательный срок. Тогда можно уволиться раньше.
Jā, tas ir likumīgi. Var vienoties, ka ātrāk, bet Jūsu gadījumā, kā redzams vienošanās netika panākta. Konkrēti atsaukties uz likumu nevaru, bet zinu, ka tas ir tā.
Напишите, что работодатель не выдержал испытательный срок. Тогда можно уволиться раньше.
Maija, kā es sapratu te ir otrādāk. Kerijagunta pārbaudes laikā uzrakstīja atlūgumu, bet darba devējs grib, lai atstrādā mēnesi.
Во время испытательного срока не только работодатель проверяет работника, но и работник проверяет работодателя. И расторгнуть договор может каждая сторона без объяснения причин. Вот и не надо их объяснять.
Ja darbinieks vēlas darba attiecību izbeigšanu ar darba devēju pārbaudes laikā, darbiniekam ir pienākums par to paziņot darba devējam rakstveidā, kā arī ir pienākums ievērot 3 dienu uzteikuma termiņu. Šajā laikā darbiniekam ir jāierodas darbā un jāveic darbs saskaņā ar noslēgto darba līgumu.
Ja darbinieks vēlas darba attiecību izbeigšanu ar darba devēju pārbaudes laikā, darbiniekam ir pienākums par to paziņot darba devējam rakstveidā, kā arī ir pienākums ievērot 3 dienu uzteikuma termiņu. Šajā laikā darbiniekam ir jāierodas darbā un jāveic darbs saskaņā ar noslēgto darba līgumu.
Darba devejam rakstiski paziñots.
Savâ dežūrâ esmu.
Jā, tas ir likumīgi. Var vienoties, ka ātrāk, bet Jūsu gadījumā, kā redzams vienošanās netika panākta. Konkrēti atsaukties uz likumu nevaru, bet zinu, ka tas ir tā.
http://likumi.lv/doc.php?id=26019#p100
Закрыть
Краткое описание нарушения