Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada pārskata veidlapa (no 2016.) К списку тем
Gada pārskata veidlapa (no 2016.)
Sveiki,
Vēlējos caur forumu uzzināt pieprasījumu pēc jaunā gada pārskata (finanšu pārskata) veidlapas (GP un KGP likums) excel formātā. Jauna PZ forma, jauni bilances posteņi, grāmatvedības politika, pielikumi.
Vai būtu velme tādu iegādāties un par kādu cenu?
Tātad jaunais iedalījums un minimālais informācijas apmērs pēc katerorijām:
1) Mikro līdz B 50.000 N 100.000 D 5 (Atbrīvojums no finanšu pārskata pielikuma sagatavošanas - minimālais informācijas apmērs)
2) Mikro līdz B 350.000 N 700.000 D 10 (Atļauja sagatavot saīsinātu finanšu pārskata pielikumu)
3) Mazām B 4.000.000 N 8.000.000 D 50 ( Bilance, PZ, Fin. Pārskata pielikums)
4) Vidējām B 20.000.000 N 40.000.000 D 250 (Bilance, PZ, Naudas plsma, Pasu kapitāls, Fin. Pārskata pielikums)
B-bilance
N-neto apgrozījums
D-darbinieku skaits
Ответы (231)
Man gan nekādus zaudējumus neprasa, mierīgi un nosvērti jau iesniedzu mikrosabiedrībām 3 GP.
Es arī jau 5-us esmu iebakstījis, iesniedzis, neprasīja ne A, ne B.
Pievienoju tikai Paskaidorjumu par GP apstiprināšanu (citā tēmā ieliku savu variantu).
Pielikumā arī aizpildīju darbinieku skaitu, info par kapitāldaļām un 1.4.aili- visu to penteri, ko agrāk rakstījām Pielikumā.
Aivar, vai nevarētu, lūdzu, arī šeit ievietot Paskaidorjumu par GP apstiprināšanu?
Irēna - blakus tēmā ir. Nokopējiet no turienes.
Paldies, Aivar, es jau biju atradusi
Jā, es vēlos iegādāties Jūsu piedāvātos dokumentus jaunajām gada pārskatam.
Jūsu cena?
Vēlos iegādāties 2016.gadapārskata formas.
EDSā ir bez maksas
Jā, es vēlos iegādāties Jūsu piedāvātos dokumentus jaunajām gada pārskatam.
Jūsu cena?
Kam Jūs to jautājat?
Kam Jūs to jautājat?
Lai Jums veicas!
Nepretendēju uz Jūsu oriģinālajiem paraugiem.
Es dažus no tiem nopirku, un visus tos jau ievietoju apaļajā lietā - papīrgrozā zem galda.
Es dažus no tiem nopirku, un visus tos jau ievietoju apaļajā lietā - papīrgrozā zem galda
Vispirms nepretendējat, tad nopirkāt, bet teicāt, ka nepirksiet ...
Lai Jums veicas!
Nepretendēju uz Jūsu oriģinālajiem paraugiem.
Es dažus no tiem nopirku, un visus tos jau ievietoju apaļajā lietā - papīrgrozā zem galda.
Tas jau izskatās pēc Aivara stila.
Saturs labs, lietošanai nedaudz neparocīgs- garš uz leju
ieviesu savus jaunievedumus un tagad OK- jauno formu iekopēju vecajā pierastajā (gadiem atstrādātajā ) ekselā; saliku formulas lai varu rakstīt ierastajās tabulās ( dažas nācās nedaudz palabot) "San" tabula aizpildās automātiski, saliku pazīmes kuras rindas konkrētajā gadījumā aizpildās lai uz filtra paslēpjas nevajadzīgās rindas - saglabāt pdf un gada pārskats noformēts .
Neviens Aivar nav pilnība. par saturu- man gada pārskata šablonu iedeva arī zvērinātais revidents- pēc tehniskā izpildījuma savādāks bet saturs ļoti līdzīgs. Tā kā galīgi garām nav.
NU NEVAJAG VISU KAS NAV "MANIS" radīts nomelnot.
man gada pārskata šablonu iedeva arī zvērinātais revidents- pēc tehniskā izpildījuma savādāks bet saturs ļoti līdzīgs. Tā kā galīgi garām nav
Kā varbūt garām, ja es strādāju ar revidentiem. Un tas ir tikai šablons, kuru jāpārraksta savam uzņēmumam.
Man šodien slinkā dienā, negribas strādāt, tāpēc te karājos, lasu kas jauns apspriests, bet janvāris ar jaunām ziņām bija piepildītāks. Un apdomāju kā realizēt vidējo uzņēmumu vajadzības, kur daudz līzinga mašīnas, kur vispār visa ir daudz, kur viss tas jāliek EDS un tad vēl jāapstiprina revidentam reāli garie palagi.
Jaukas brīvdienas visiem!
Kā varbūt garām, ja es strādāju ar revidentiem.
tas jau nebija domāts kā negatīvs vērtējums bet kā atziņa ka ja divi neatkarīgi avoti iedod līdzīgus tekstus tad tie ir lietojami
Pēc visa spriežot kārtējā "komunikācijas kļūda"
Gunta - manuprāt, tā nav klasiska komunikācijas kļūda.
Tas ir viens un tas pats variants, tikai klejo apkārt pa pasauli no visdažādākajiem autoriem.
Katrs kaut ko no sevis ir pielicis klāt, tas arī viss stāsts.
Katrā ziņā (ja pats neesi to veidojis) - ļoti neparocīgs un neērts paraugs.
Nevar uzminēt, kurā rindā kaut kas "ieleks pats", kura rinda jāaizpilda.
Es "nenomelnotu", ja pastāvīgi neuzbāztos ar "vienīgo, balto patiesību", ar mērķi - pērciet, pērciet.
Citiem vārdiem sakot - pērciet kaķi maisā.
Būtu labāk pārdevēja izskaidrojusi, kuras rindas kurā gadījumā ir obligātas, kuras nav.
Ne jau es vienīgais, kurš nepērk kaķi maisā.
Savukārt, lielo uzņēmumu grāmatveži (manuprāt) te nemaz tik daudz "netusē". Pārsvarā šeit ir tādi (manuprāt), kuriem ir nepieciešams padoms nelielam uzņēmumam, tagad pa jaunam "mikrosabiedrībai".
"Komunikācijas kļūda" esmu es pats - vienmēr rakstu, ko domāju, nelišķēju un nelavierēju. Un 90%-iem tas nepatīk. Skaidrs kā diena.
Es dažus no tiem nopirku, un visus tos jau ievietoju apaļajā lietā - papīrgrozā zem galda
Vispirms nepetendējat, tad nopirkāt, bet teicāt, ka nepirksiet ...
Arī ezis kļūdījās, uzkāpdams un nokāpdams no birstes.
Tas ir viens un tas pats variants, tikai klejo apkārt pa pasauli no visdažādākajiem autoriem.
Ja runa par gada pārskatiem (vismaz tiem kas manā rīcībā) tad nē nav viens un tas pats. Tik daudz jau es Aivar atšķiru , redzu ka kuram labāks, kāds kuram tehniskais izpildījums
Pz: es arī rakstu ko domāju uz šai gadījumā mūsu viedokļi būtiski atšķiras.
Es cienu visus viedokļus, kuri ir argumentēti.
Закрыть
Краткое описание нарушения