Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Valsts atbalsts lauksaimniecībai un PVN К списку тем

Valsts atbalsts lauksaimniecībai un PVN
Labdien visiem!

Sniedzam lineārās vērtēšanas pakalpojumus zemniekiem. Saņemam valsts atbalstu par govju lineāro vērtēšanu (MK not. 1524, punkts 18.4. un 31.2.). Noteikumos paredzēto summu valsts ieskaita Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienībai, tie patur noteiktu daļu sev, pārējo pārskaita mums. No šīs summas mēs atdodam valstij PVN. Nekur nevaru atrast, uz kā pamata? To pašu noteikumu 18.3 punktā par atbalsta summām par pārraudzības analīzēm pienam skaidri pateikt - tai skaitā PVN. , jautājumu nav, 18.4. un 31.2. punktos par PVN nekas nav teikts. Jautāju VIDam, kā vienmēr sarakstīja gari un plaši, bet gudrāka nepaliku. Varbūt atsauksies kāds lauksaimnieks, kas arī saņem valsts atbalstu saskaņā ar šiem MK noteikumiem, jo tur reti kuram atbalstu veidam ir minēts, ka tajā skaitā PVN. Kā jūs rīkojaties?
Anza
Anza 22.09.2016 15:31
10 сообщений на сайте

Ответы (1)

Valsts atbalsta saņēmēji sanāk Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība, lasiet līgumu ar savienību, izskatas ka esat pakalpojumu sniedzēji, PVN maksātāji.
Sbe
Sbe 22.09.2016 18:09
1237 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.