Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Sociālais nodoklis pašnodarbinātai personai К списку тем

Sociālais nodoklis pašnodarbinātai personai
Sveiki gudrās galvas!
Kā jūs saprotat vai pašnodarbinātai personai (nav ne mikro, ne kas cits) arī būs jāmaksā OBLIGĀTI sociālais nodoklis no 01.01.2017? Man tagad piemēram Ieņēmumi mīnuss izdevumi nesanāk tā summa no kuras obligāti jāmaksā nodoklis (šogad 370 EUR mēnesī).
Sanvita
Sanvita 23.11.2016 19:56
20 сообщений на сайте

Ответы (1)

Ja neko no šī nevajag, tad nav jāmaksā....vismaz pagaidām...
Saskaņā ar likuma "Par VSA" 6.panta3.daļu, pašnodarbinātie, kuru ienākumi sasniedz MK noteikto obligāto iemaksu objekta minimālo apmēru, ir pakļauti pensiju apdrošināšanai, invaliditātes apdrošināšanai, maternitātes un slimības apdrošināšanai un vecāku apdrošināšanai, bet pašnodarbinātie, kuri sasnieguši vecumu, kas dod tiesības saņemt valsts vecuma pensiju, vai kuriem ir piešķirta valsts vecuma pensija (tai skaitā priekšlaicīgi), ir pakļauti pensiju apdrošināšanai, maternitātes un slimības apdrošināšanai un vecāku apdrošināšanai.
Japaina
Japaina 23.11.2016 20:19
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.