Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mikrouzņēmuma grāmatojums-NVA К списку тем
Mikrouzņēmuma grāmatojums-NVA
Labdien!
Vai pareizs būtu grāmatojums:
Rēķins tiek izrakstīts Nodarbinātības Valsts aģentūrai
D 2311 K 6110 370 euro
D 8810 K 5720 33,30 euro
Jo rēķins NVA tika atdots uz summu 370 euro, un 9% no 370 euro, es grāmatošu caur parasto grāmatošanu nevis izrakstītā rēķinā programmā Zalktis?????
Paldies, ļoti cerams, ka Jūs palīdzēsiet man atrisināt šo jautājumu
Ответы (21)
Jo rēķins NVA tika atdots uz summu 370 euro, un 9% no 370 euro, es grāmatošu caur parasto grāmatošanu nevis izrakstītā rēķinā programmā Zalktis?????
Neko nevar saprast.
Да, все правильно.
Что тут не понятного?
Да, все правильно.
Nekas nav правильно!
Katram rēķinam atsevišķi MUN negrāmato!
MUN aprēķina par ceturksni un arī grāmato par ceturksni.
Katram rēķinam atsevišķi MUN negrāmato!
Kā tā negrāmato, ja MUN piestāda rēkinu ar visiem saviem 9%.
Un nekādi argumenti, ka tas ir nepareizi, nelīdz.
Sarkasms.
Šodiendienas sasāpējis jautajums- tiko vienu tādu rēķinu ar 9 % atnesa un ar putām uz lūpām mēģināja iestāstīt, ka visi tādus rēķinus pieņem, tikai Jūs te viena tāda gudrīte (vai negudrīte- nezinu kā pareizāk), kurai kaut kas nepatīk.
Sarkasms.
Šodiendienas sasāpējis jautajums- tiko vienu tādu rēķinu ar 9 % atnesa un ar putām uz lūpām mēģināja iestāstīt, ka visi tādus rēķinus pieņem, tikai Jūs te viena tāda gudrīte (vai negudrīte- nezinu kā pareizāk), kurai kaut kas nepatīk.
Es arī savam klientam redzēju tādu rēķinu, kuru tam bija izsniegusi arhitekte (!) Biju šokā un dusmīga, bet tas jau neko nemaina. Visi ir gudri, bet grāmatveži ir suga, kuriem nekas nav labi. Apmēram tādi argumenti.
У меня еще лучше счета приходят. Сумма, PVN, общая сумма, 9% от этой суммы и еще одна "совсем общая". В следующем месяце - сумма, 9%, PVN , общая сумма . Это все от одной фирмы. Бороться бесполезно, еще и возмущаются : " Чего это мы вам 9% своих должны дарить?".
Vai tad jūs nezinājāt, ka starp grāmatvežiem 90% ir "sama buxgalter"?
Vēl jo vairāk - šis procents sliecas būs arvien augstāks.
Ja jau dalāmies pieredzē, tad dalāmies -> esmu tikusi arī pie rēķinā, kurā īpašuma nodoklis aplikts ar PVN.
А я не был бы так категоричен. Если я заключаю договор, то одно дело: стоимость услуги (100 €) плюс MUN, а другое дело 109 €.
При нашем д...м правительстве (на мой взгляд - худшем за всё время независимости) - этот подход правильный.
Хорошо, что я - "негр", а то бы уволили за нелояльность.
nuja, mēs jau ar' te to pašu - 100+9%+21%+zemes nodoklis+UVTLN....
... + bezbērnu nodoklis ...
nuja, mēs jau ar' te to pašu - 100+9%+21%+zemes nodoklis+UVTLN....
... + bezbērnu nodoklis ...
kas vainas bezbērnu nodoklim? Agrāk bija tāds - 6% vīriešiem no 25.gadiem
Kāpēc manam bērna būs jāpelna pensija priekš tiem, kam nav bērnu?
Turklāt - uzreiz atradīsies vīrieši, kuriem tomēr IR bērni. Varbūt sāks arī alimentus maksāt...
Agrāk bija tāds - 6% vīriešiem no 25.gadiem
Ja pareizi atceros arī precētām sievietēm gadu pēc kāzām bija bezbērnu nodoklis.
Kāpēc manam bērna būs jāpelna pensija priekš tiem, kam nav bērnu?
No 1.janvāra būs jāpelna priekš bomžiem, jo maksās 64 eur, ja nav nevienu dienu mūžā strādājis.
Agrāk bija tāds - 6% vīriešiem no 25.gadiem
Ja pareizi atceros arī precētām sievietēm gadu pēc kāzām bija bezbērnu nodoklis.
У женщин год после свадьбы не было налога, а потом они тоже платили 6%, как и мальчики
Ja jau apprecējās, tad diez vai vairs bija мальчики ...
У женщин год после свадьбы не было налога, а потом они тоже платили 6%, как и мальчики
Tā jau arī rakstīju.
У женщин - мальчики.
Pedofilija sanāk.
Закрыть
Краткое описание нарушения