Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
отпуск К списку тем
Lenapana45 01.02.2017 14:05
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ответы (4)
Manuprāt, šis forums nav sūdzību birojs.
Bet var jau būt, ka es kļūdos, ka esmu palaidis kaut ko garām.
Ja Jūs, lenapana, vēlaties saņemt profesionāla grāmatveža atbildi, lūdzu, publicējiet visus attiecīgos dokumentus - darba līgumu, darba laika uzskaites tabulas, personas kartītes (darba algas aprēķini), sākot no dienas, kad uzsākāt darbu šajā uzņēmumā, rīkojumus par atvaļinājumiem utt.
Tikai tad Jūsu sūdzība var tikt izskatīta pēc būtības, un tikai tad Jūs varat gaidīt atbildi.
Savu sūdzību pašreizējā tekstā Jūs varat izklāstīt uz tirgus plača - Centrāltirgū, Vidzemes tirgū, Čiekurkalna tirgū, Purvciema tirgū - kurš tirgus atrodas tuvāk Jūsu atrašanās vietai.
Bet var jau būt, ka es kļūdos, ka esmu palaidis kaut ko garām.
Ja Jūs, lenapana, vēlaties saņemt profesionāla grāmatveža atbildi, lūdzu, publicējiet visus attiecīgos dokumentus - darba līgumu, darba laika uzskaites tabulas, personas kartītes (darba algas aprēķini), sākot no dienas, kad uzsākāt darbu šajā uzņēmumā, rīkojumus par atvaļinājumiem utt.
Tikai tad Jūsu sūdzība var tikt izskatīta pēc būtības, un tikai tad Jūs varat gaidīt atbildi.
Savu sūdzību pašreizējā tekstā Jūs varat izklāstīt uz tirgus plača - Centrāltirgū, Vidzemes tirgū, Čiekurkalna tirgū, Purvciema tirgū - kurš tirgus atrodas tuvāk Jūsu atrašanās vietai.
sākot no dienas, kad uzsākāt darbu šajā uzņēmumā
Vai arī par pēdējiem sešiem mēnešiem
Esgramatvede 09.02.2017 13:29
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть