Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Gada pārskata pielikums К списку тем

Gada pārskata pielikums
Jaunā gada pārskata pielikumā punktā 3.2.1 1. tabulā. Aizdevumi, galvojumi un izsniegtie avansi akcionāriem vai dalībniekiem un vadībai (padomes un valdes locekļiem) norādāma informācija par izsniegtajiem aizdevumiem saskaņā ar līgumiem, kā arī izsniegtie avansi saimnieciskajiem izdevumiem (ja valdes loceklis ir avansa norēķinu persona)?
Belvita
Belvita 02.02.2017 10:46
1 сообщение на сайте

Ответы (5)

Tikai VID "gudrās galvas" zina, kas ar to murgu ir domāts.
Ja ierakstīsiet tur arī saimniecības avansus, skatieties, vai nepieprasīs aprēķināt darba algas nodokļus.
Kas tie par avansiem akcionāriem, neņemos spriest. Nebiju pamanījis šo murgu.
Jo to Pielikumu nav iespējams bez nervu zālēm līdz galam izlasīt, kur nu vēl saprast, ko tajā ierakstīt.
Pietrūkst tikai "spravkas" par to, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa.
Aivars007
Aivars007 02.02.2017 11:35
26984 сообщения на сайте
Tā kā tas iet zem bilances posteņa "Aizdevumi" atšifrējuma, tad es izfantazēju, ka tie ir tie avansi, kas pielīdzināmi ieņēmumiem.
Abra
Abra 02.02.2017 12:24
2285 сообщений на сайте
Jāizskata visas versijas...
Aivars007
Aivars007 02.02.2017 13:45
26984 сообщения на сайте
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa un akcionāri atļauj, tikai ja tāds ir, katru mēnesi aprēķina algu, bet neizmaksā, ko jānorāda tabulas ailē atmaksas datums, labi ka man tagad tāds nav.
Sann
Sann 02.02.2017 14:40
369 сообщений на сайте
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa
Sann 02.02.2017 14:40
Ko tik neizdomā!
Japaina
Japaina 02.02.2017 18:51
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.