Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskata pielikums К списку тем
Belvita 02.02.2017 10:46
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (5)
Tikai VID "gudrās galvas" zina, kas ar to murgu ir domāts.
Ja ierakstīsiet tur arī saimniecības avansus, skatieties, vai nepieprasīs aprēķināt darba algas nodokļus.
Kas tie par avansiem akcionāriem, neņemos spriest. Nebiju pamanījis šo murgu.
Jo to Pielikumu nav iespējams bez nervu zālēm līdz galam izlasīt, kur nu vēl saprast, ko tajā ierakstīt.
Pietrūkst tikai "spravkas" par to, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa.
Ja ierakstīsiet tur arī saimniecības avansus, skatieties, vai nepieprasīs aprēķināt darba algas nodokļus.
Kas tie par avansiem akcionāriem, neņemos spriest. Nebiju pamanījis šo murgu.
Jo to Pielikumu nav iespējams bez nervu zālēm līdz galam izlasīt, kur nu vēl saprast, ko tajā ierakstīt.
Pietrūkst tikai "spravkas" par to, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa.
Tā kā tas iet zem bilances posteņa "Aizdevumi" atšifrējuma, tad es izfantazēju, ka tie ir tie avansi, kas pielīdzināmi ieņēmumiem.
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa un akcionāri atļauj, tikai ja tāds ir, katru mēnesi aprēķina algu, bet neizmaksā, ko jānorāda tabulas ailē atmaksas datums, labi ka man tagad tāds nav.
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa
Ko tik neizdomā!
Japaina 02.02.2017 18:51
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть