Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Методичка по ГО для микрообществ К списку тем
Методичка по ГО для микрообществ
Народ, если кто ещё вдруг не заметил, на сайте ВИДа выложена методичка для микрообществ
https://www.vid.gov.lv/sites/default/files/veidlapas_un_iesniegumi/gada_parskati/info_23012017.doc
Заполнила формы очень быстро и сохранилось без ошибок.
Единственное, не поняла куда вставлять Пиезимес. Пока приложила файлом туда, где Пиеликумс.
Ответы (31)
Varbūt kādam noder arī šis:
MK 399.not
4. Skaidrojumi bilances posteņiem. Pasīvs
Informācija par akcijām un daļām (jāuzrāda pa veidiem, ja pamatkapitāls sastāv no vairāku veidu akcijām vai daļām24 (likuma 53.pantapirmās daļas 8.punkts)
24 Sniedz vidējās un lielās sabiedrības
Šogad mums visiem nāksies daudz mācīties.
Neļaus smadzenēm "iesūnot".
Tās laikam lielas sūnas, bet ko mēs rakstam sākumā 7.Sadaļā pamatinformācija:
14.Apstiprināts publiskošanai lodziņā
Neko - mikro - publiskošana nav obligāta.
Tas tikai publiskām personām paredzēts.
Vismaz man visas ir privātās.
Nepagāja ne mēnesis un ar pavisam mazajiem gandrīz skaidrs. Vēl tik jāsacer "Grāmatvedības politika" kļūdām - MUN ko kādreiz neprātā ierakstīju PZ pie citi nodokļi. Bija kaut kādi paraugi internetā, viss vienā čupā, negribas slavēt MK 399. not....bet izmantojami ir.
Ieteca arī atstāt pie UIN
Laba ideja
Es jau gan par tādiem sīkumiem neuztrauktos.
Nedomāju, ka tā tik liela bēda.
Jāmet miers likumu lasīšanai. Paklausos, arī draugos, ka citi arī nodod bez problēmām.
Tas pats jau ar tiem atvaļinājumu uzkrājumiem. Liela pārcentība ne pie kā laba nenoved.
Varbūt izlikties par beigtu? Bija un izbija, vairs šogad nav. Man kādu gudru mierinājumu.
"Gudrais" mierinājums tieši tāds arī ir - neieslīgt sīkumos.
Pamatpostulāts man šādos gadījumos vienmēr ir bijis - vai tas ir BŪTISKI...
https://www.youtube.com/watch?v=ZhvBhCslNwg
Paklausieties manu kārtējo favorīti, nevajadzēs domāt par uzkrājumiem...
Tas tik ir uzkrājums!!! Nākošām paaudzēm!
Закрыть
Краткое описание нарушения