Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Увеличения основного капитала К списку тем
Увеличения основного капитала
Добрый день!
Закрываю фирму. Есть не выплаченная зарплата. Работники отказались от зарплаты. Я зарплату защитываю как доход. Увеличиваю прибыль. Увеличиваю основной капитал на эту сумму? При увеличении капитала мне надо подавать в Регистр о повышении основного капитала при том что у фирмы ведётся ликвидационный процес?
Зарание спасибо
Ответы (19)
Увеличиваю основной капитал на эту сумму?
Priekš kam, ja jau likvidējat firmu.
Директор захотел закрыть фирму. Это мой первый опыть по ликвидации фирмы. Остались не выплаченные зарплаты. Как правильно мне убрать не выплаченную зарплату?
Директор захотел закрыть фирму. Это мой первый опыть по ликвидации фирмы. Остались не выплаченные зарплаты. Как правильно мне убрать не выплаченную зарплату?
Выплатить работникам. Можно мне.
Директор захотел...
Daudz ko var gribēt.
Pasakiet savam direktoram, ka vergu laiki ir beigušies, ka par darbu cilvēkiem ir jāsamaksā.
Lai iemaksā naudu kasē (vai bankā), izmaksājiet darba algu, samaksājiet nodokļus, un varēsiet uzņēmumu likvidēt.
Neizmaksāto darba algu tā vienkārši убрать nevar.
Lai iemaksā naudu kasē (vai bankā), izmaksājiet darba algu, samaksājiet nodokļus, un varēsiet uzņēmumu likvidēt.
Neizmaksāto darba algu tā vienkārši убрать nevar.
Aivars007 подсказал вам решение. А то работы работать люди надо,а платить так от зарплаты отказались. Подскажите отказались каким докУментом?
Нету денег на фирме. откуда деньги взять? Пока словестно.
Нету денег на фирме. откуда деньги взять? Пока словестно.
Pārdodiet PL.
Ja uzņēmums nevar izmaksāt algas vai segt citas saistības, tad ir jāsniedz maksātnespējas pieteikums.
No algām atteikties nevajag un domāju, ka nevar. Maksātnespējas gadījumā tās darbiniekiem izmaksās valsts. Tam arī ir domāta uzņēmējdarbības valsts riska nodeva.
Хм, все думаю в чем фишка: работники ОТКАЗАЛИСЬ от зарплаты... В жизни с таким не сталкивалась
Бывает такое =) Юрист сделал как ликвидацию. Вот сижу голову ломаю.
Нету денег на фирме. откуда деньги взять?
Из тумбочки
Nu i duraks tas darbinieks.
Pat, ja jūs likvidējat uzņēmumu, tam ir jāsamaksā visi kreditoru parādi, ja tos nav iespēams segt, tad likvidācija nav iespējama, bet jāuzsāk maksātnespējas process.
Vienīgais gadījums, kad es varu iztēloties, ka cilvēki patiešām atsakās no algas - ja viņi visi ir uzņēmuma īpašnieki. Tikai tad varbūt vajadzēja laikus padomāt un algas nemaz neaprēķināt.
Ja jums ir rakstisks dokuments, ka darbinieks uzdāvina uzņēmumam savu neizmaksāto algu, tad varat to uzskatīt par ziedojumu vai dāvinājumu, bet tas palielinās uzņēmuma UIN
Спасибо Ilzex. Если это микро предприятия суть не меняет?
Mikro vai makro - tam nav nekādas nozīmes.
Ja attiecīgā firma ir MUN maksātājs, tad no šī dāvinājuma būtu vēlreiz jāmaksā MUN, kas ir pavisam neapdomīgi.
UIN gadījumā vismaz parasti šādos gadījumos pretī ir zaudējumi, kas samazina maksājamo nodokli, bet MUN gadījumā sanāks, ka par vienu un to pašu realizāciju jūs samaksāsiet MUN divreiz. Un tad jau parādā būsiet ne vairs strādniekiem, kas ir ar mieru atteikties no algas, bet gan valstij.
Es tomēr ieteiktu algas samaksāt.
Зарплату надо выплатить, можно оформить кредит от учредителя. А учредитель вправе перевести свой кредит в уставной капитал.
Отказ работников от зарплаты -некрасивая ситуация.
Закрыть
Краткое описание нарушения