Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Vai mazā mikrosabiedrība iesniedz vadības ziņojumu? К списку тем
33 сообщения на сайте
Ответы (26)
Man, piemēram, ir kāds klients, kuram praktiski visi aktīvi ir ieguldījumi Ņujorkas biržā vai NASDAQ kotētos vērtspapīros (akcijās). Pēc visiem parametriem - mikrosabiedrība, bet es 3x lasu likuma 60.pantuun nesaprotu, vai tas ir viņa gadījums, vai nē.
Viņa vienīgais mērķis nav sadalīt risku, bet gan nopelnīt no vērtspapīru tirdzniecības vai turēšanas ilgtermiņā (1.punktu varbūt varam atmest, 2.punktuarī varam atmest, bet vai uz viņu attiecas 3.punkts vai nē, nesaprotu). Tam jābūt lielam talantam, lai spētu tā uzrakstīt, ka nekas nav skaidrs.
Es visdrīzāk pieņemšu, ka labāk iesniegt par daudz, nekā par maz un gatavošu gan vadības ziņojumu, gan pielikumu.

MiMi нужен Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu, а не Protokols про peļņas sadali.
Bet vēl jau nevienā Baznīcā nav zvanīts, ka neuzradīsies jaunas vadlīnijas un ka visus iesniegtos GP nesāks sūtīt atpakaļ (anulēt), ka nepieprasīs arvien jaunus dokumentus.
Neaizmirsīsim ne mirkli, ka dzīvojam muļķu zemē.
Un muļķiem, kā zināms, "likumi nav rakstīti".
Dažs labs pamanās pievienot tukšu lapu. Un arī viss kārtībā.
Jo, kā sacīt jāsaka (autors - Ķencis) - neba jau VIDā kāds tos paskaidrojumus lasa.
Bet vēl jau nevienā Baznīcā nav zvanīts, ka neuzradīsies jaunas vadlīnijas un ka visus iesniegtos GP nesāks sūtīt atpakaļ (anulēt), ka nepieprasīs arvien jaunus dokumentus.
lūdzam atkārtoti, likumā noteiktajā termiņā iesniegt gada pārskatu, kas satur apliecinātu akcionāru vai dalībnieku sapulces protokola izrakstu ar lēmumu par gada pārskata apstiprināšanu, kas atbilst normatīvo aktu prasībām.
Сдала второй раз, включила туда же lēmums par peļņas sadalīšanu, подписал далибниекс.
Жду, что теперь скажут.
lūdzam atkārtoti, likumā noteiktajā termiņā iesniegt gada pārskatu, kas satur apliecinātu akcionāru vai dalībnieku sapulces protokola izrakstu ar lēmumu par gada pārskata apstiprināšanu, kas atbilst normatīvo aktu prasībām.
Сдала второй раз, включила туда же lēmums par peļņas sadalīšanu, подписал далибниекс.
Жду, что теперь скажут.
Vēl vakar Ābeles kundze man zvanīja un atvainojās, un solīja, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.
Acīmredzot, joprojām labā roka nezina, ko dara kreisā.
Вот это полный ответ, где конкретно сказано о разпределении прибыли.