Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
Ликвидация. Как жить дальше??? К списку тем
Ответы (20)
Наташ, пугаешь такими заголовками
Вроде его 16 февраля и надо уволить, уже не помню
странно что ВИД не говорит
Вроде его 16 февраля и надо уволить, уже не помню
странно что ВИД не говорит
Этот ВИД... На днях не дали справку,потому,что из-за сбоя в их программе на нас в год ликвидации навесили 50 евро. Сегодня попросила убрать, читала нормативку,гоняли по 3-м телефонам.Убрали,сказали спасибо. Когда уволить-не подсказали.
Jāatbrīvo nevis likvidators, bet visi līdzšinējie darbinieki.
Esmu likvidējis vairākus uzņēmumus, sevi kā likvidatoru nekad nevienā no tiem neesmu pieņēmis darbā.
Nezinu, kāpēc daudziem tā neveicas ar likvidāciju.
Negribu lielīties, bet es vienmēr visu izdaru mierīgi, bez uztraukumiem.
Kādā tēmā jau rakstīju - VISPIRMS sazinieties ar VID, noskaidrojiet, kas ir jāizdara, lai viņi dotu atļauju likvidēt.
Man šīs darbinieces ir zināmas, viņas VIENMĒR ļoti laipni visu ir izskaidrojušas, un nekad nav bijis nekādas aizķeršanās. Lai arī, piemēram, vienā gadījumā man vajadzēja iesniegt UIN deklarācijas par iepriekšējiem 9 !!! gadiem, jo tās nebija iesniegtas.
Lai veicas!
Esmu likvidējis vairākus uzņēmumus, sevi kā likvidatoru nekad nevienā no tiem neesmu pieņēmis darbā.
Nezinu, kāpēc daudziem tā neveicas ar likvidāciju.
Negribu lielīties, bet es vienmēr visu izdaru mierīgi, bez uztraukumiem.
Kādā tēmā jau rakstīju - VISPIRMS sazinieties ar VID, noskaidrojiet, kas ir jāizdara, lai viņi dotu atļauju likvidēt.
Man šīs darbinieces ir zināmas, viņas VIENMĒR ļoti laipni visu ir izskaidrojušas, un nekad nav bijis nekādas aizķeršanās. Lai arī, piemēram, vienā gadījumā man vajadzēja iesniegt UIN deklarācijas par iepriekšējiem 9 !!! gadiem, jo tās nebija iesniegtas.
Lai veicas!
Тоже хотела не принимать ликвидатора,валде нет с 06/01,не дали справку,потому,что не принят ликвидатор. Никаких долгов нет за прошлые годы. За 2016 в балансе по активу деньги,по пассиву налог МУН. Заплатили.Вроде все. Кредиторов нет,работников нет и не было. Хорошо вам,Айвар. Поделитесь телефоном приличных девушек/мальчиков,которые могут сказать,как получить справку,что сделать надо,а не отвечать,что это не в компетенции ВИДа.
В Риге. Такой микробик с одним работников в трех лицах,который ликвидирует СИА и переходит в статус самозанятого.
Arī esmu likvidējusi vairākus uzņēmumus un katru reizi notiek savādāk, tā ka mans ieteikums būtu tāds - jau iepriekš rēķināties ar to, ka iespējams - ar pirmo reizi nesanāks. Nekādā gadījumā nesoliet klientam, ka šo jautājumu var atrisināt noteiktā termiņā.
Man vienam klientam paprasīja iesniegt gada pārskatu, neatceros precīzi, bet laikam par 2004. vai 2005.gadu Gada pārskats noteikti toreiz tika iesniegts, jo Lursoftā bija. Nesākām strīdēties, lai meklē pie sevis, aizsūtījām ieskanētu Lursoft izdruku
Man vienam klientam paprasīja iesniegt gada pārskatu, neatceros precīzi, bet laikam par 2004. vai 2005.gadu Gada pārskats noteikti toreiz tika iesniegts, jo Lursoftā bija. Nesākām strīdēties, lai meklē pie sevis, aizsūtījām ieskanētu Lursoft izdruku
Ja vajag padomu un palīdzību, strīdēties nevajag.
Es vienmēr esmu saņēmis padomu un palīdzību. Nesūdzos. Izpildu, kā mani pamāca, un rezultāts ir.
Par termiņiem Ilzei 100 p. taisnība.
Es vienmēr esmu saņēmis padomu un palīdzību. Nesūdzos. Izpildu, kā mani pamāca, un rezultāts ir.
Ja vajag padomu un palīdzību, strīdēties nevajag.
Es vienmēr esmu saņēmis padomu un palīdzību. Nesūdzos. Izpildi, kā mani pamāca, un rezultāts ir.
Es vienmēr esmu saņēmis padomu un palīdzību. Nesūdzos. Izpildi, kā mani pamāca, un rezultāts ir.
Ja tajos gados nodeva papīra formātā, tad savam eksemplāram bija jābūt VID zīmogam virsū un datumam.
Vienreiz arī piesējās par atskaiti, aizsūtīju VID apstiprinātu(bet ne visu), mutes bija ciet un neko vairs nevajadzēja.
Japaina 01.03.2017 19:04
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
а если учредитель, он же ликвидатор и еще в отпуске по уходу за ребенком? что делать? как и когда увольнять
Датой,когда получите лемумс о ликвидации предприятия и закроете сайстибас с ВИДом.
к сожалению он аж 21 апреля. опоздали со скроком. подадим сегодня. а код выхода с декретного тоже нужно указывать и потом увольнение?
Я звонила в ВИД и выясняла все вопросы,как сделать лучше,когда и почему,еще ликвидационный баланс вы сдали?
Я звонила в ВИД и выясняла все вопросы,как сделать лучше,когда и почему,еще ликвидационный баланс вы сдали?
Ha-ha! Jauki, ka mani paklausījāt.
Vienīgi - Vineta tagad ir devusies pelnītā atpūtā. Jāzvana Marijai.
Ja piešķirts atvaļinājums, vispirms jāpārtrauc atvaļinājums, tad jāatbrīvo.
Likvidatoru darbā nepieņem. Uz slēguma pārskata iesniegšanas dienu VIDā visam jābūt "tīram". VISAM!
Likvidatoru darbā nepieņem. Uz slēguma pārskata iesniegšanas dienu VIDā visam jābūt "tīram". VISAM!
я не очень понимаю сроки всего этого. счет в банке еще не закрыт. не уволили никого, баланс не сдан. на какую дату нужно сдавать баланс? просто на любую, сегодня завтра ??? :(((
Internetā ir daudz materiālu par uzņēmuma likvidāciju.
Izskatās, ka Jūs neesat vispār neko lasījusi, un ka Jums nav priekšstata par to, ko nozīmē likvidēt uzņēmumu.
Sāciet ar A, tad arī nonāksiet līdz Z.
Šaubos, vai Jums šeit kāds pārrakstīs priekšā visas procedūras.
Nevajag uzņemties darbus, par kuriem nav saprašanas.
MVVNACFDV
Izskatās, ka Jūs neesat vispār neko lasījusi, un ka Jums nav priekšstata par to, ko nozīmē likvidēt uzņēmumu.
Sāciet ar A, tad arī nonāksiet līdz Z.
Šaubos, vai Jums šeit kāds pārrakstīs priekšā visas procedūras.
Nevajag uzņemties darbus, par kuriem nav saprašanas.
MVVNACFDV
Te ir smalki viss aprakstīts:
http://www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/243679-par-uznemumu-likvidaciju-i/
http://www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/243715-par-uznemumu-likvidaciju-ii/
http://www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/243679-par-uznemumu-likvidaciju-i/
http://www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/243715-par-uznemumu-likvidaciju-ii/
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть