Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma darbības nozares К списку тем
Uzņēmuma darbības nozares
Labdien.
Jauns uzņēmums (SIA) sniegs pakalpojumus dažādās nozarēs - kokapstrāde, transporta pakalpojumi, bērnu laukumiņu uzstādīšana. Vai VID jāziņo par darbības nozarēm?
Ответы (11)
Vai tad tik varens uzņēmums grāmatvedi nespēs noalgot?
Šī atbilde nu gan nekā nederēs. Jautājums bija par VID.
Vai tad tik varens grāmatvedis kā Jūs nevarat atbildēt uz vienkāršu jautājumu, ja zinat atbildi?
Tādēļ jau šī tēma ir ielikta pie "iesācējiem"!!
Un to, ka VID ir jāziņo, es zinu, tikai cerēju, ka šeit man kāds palīdzēs ar sīkāku info..ar VID pašlaik ir grūti sazināties
Vai tad tik varens grāmatvedis kā Jūs nevarat atbildēt uz vienkāršu jautājumu, ja zinat atbildi?
Man nav pieredzes darbā ar tik plaša profila uzņēmumiem. Nezināšu stāstīt plašāk.
Un nepārdzīvoju par to.
Bet Jums gan dzīve piespiedīs degunu nolaist zemāk.
Man nav pieredzes darbā ar tik plaša profila uzņēmumiem. Nezināšu stāstīt plašāk.
Un nepārdzīvoju par to.
Bet Jums gan dzīve piespiedīs degunu nolaist zemāk.
Nesaprotu, kas manis rakstītajā bijis tāds, kas liecinātu par to, ka man ir deguns gaisā?
Es gan īsti nesapratu. Ja zināt, ka VIDam jāziņo darbības veidu kodi, tad ko vēl sīkāk te var pateikt?
Es gan īsti nesapratu. Ja zināt, ka VIDam jāziņo darbības veidu kodi, tad ko vēl sīkāk te var pateikt?
Vai to var izdarīt elektroniski? Vai jādodas uz VID?
Atbildi esmu atradusi, paldies
Закрыть
Краткое описание нарушения