Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Расхождения с налоговой выпиской К списку тем
Patricija 11.03.2017 07:37
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Ответы (7)
1. Vai tās summas ir būtiskas?
2. UIN deklarāciju varat labot (precizēt) par pēdējiem 3 gadiem.
3. Ja summas nav būtiskas, iekļaujiet 2016.gadā šīs starpības. Grāmatvedības izziņa "Precizēti nodokļu aprēķini".
2. UIN deklarāciju varat labot (precizēt) par pēdējiem 3 gadiem.
3. Ja summas nav būtiskas, iekļaujiet 2016.gadā šīs starpības. Grāmatvedības izziņa "Precizēti nodokļu aprēķini".
Меня смущает, что это недоплаченный налог.
Patricija 11.03.2017 11:05
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Uzrakstiet taču saprotami!
Ja tas ir недоплаченный налог, tad tas ir jāsamaksā. Un ar grāmatvedības uzskaiti tam nav nekāda sakara - nekas nav jāmaina.
Vai Jūs pati saprotat, ko jautājat?
Mani savukārt смущает tas, ka cilvēks uzņemas darīt darbus, no kuriem neko nesajēdz.
Un pat padomu paprasīt neprot.
Ja tas ir недоплаченный налог, tad tas ir jāsamaksā. Un ar grāmatvedības uzskaiti tam nav nekāda sakara - nekas nav jāmaina.
Vai Jūs pati saprotat, ko jautājat?
Mani savukārt смущает tas, ka cilvēks uzņemas darīt darbus, no kuriem neko nesajēdz.
Un pat padomu paprasīt neprot.
IIN - это подоходный налог с населения? С зарплаты работников? Что вы можете исправлять по налогу с зарплаты за предыдущие годы?
Насколько большая разница?
Отчего она появилась? Nokavējuma nauda?
Насколько большая разница?
Отчего она появилась? Nokavējuma nauda?
Меня смущает, что это недоплаченный налог.
Tad vienkārši samaksājiet.
Japaina 11.03.2017 14:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть