Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
MUN vai mazkapitāla SIA un kā ar PVN? К списку тем
Viktorarvan 16.03.2017 18:33
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (9)
Jums nepieciešama klātienes konsultācija ar kādu grāmatvedi, jo forumā Jums te neviens nemācīs biznesu taisīt.
www.vid.gov.lv
Sākums » Kontakti » Pieteikums padziļinātai konsultācijai
Pēc pieteikuma iesniegšanas divu darba dienu laikā ar Jums sazināsies Valsts ieņēmumu dienesta darbinieks, lai vienotos par savstarpēji izdevīgāko konsultācijas laiku.
Sākums » Kontakti » Pieteikums padziļinātai konsultācijai
Pēc pieteikuma iesniegšanas divu darba dienu laikā ar Jums sazināsies Valsts ieņēmumu dienesta darbinieks, lai vienotos par savstarpēji izdevīgāko konsultācijas laiku.
grāmatvežu darbs sastāv - apstrādā biznesmeņa - uzņēmēja iesniegtos dokumentus, nevis veicina euro ieplūšanu jūsu kabatā, un grāmatvedim alga 100 EUR
Jums nepieciešama klātienes konsultācija ar kādu grāmatvedi, jo forumā Jums te neviens nemācīs biznesu taisīt.
Tad es vairs nebūšu grāmatvedis, ja sākšu mācīt, kā taisīt biznesu, un tas maksās daudz vairāk.
Japaina 17.03.2017 19:37
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Jums izdevigāk mazkapitala SIA, jo lieli izdevumi un PVN maksātaja nr arī vajadzes, jo ir realizācija ārpus LV. Un neto apgrozījumam jābūt mazāk par 50 000 PVN 59.pants
Julia.sinicina 24.03.2017 10:44
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Mazkapitāla SIA absolūti nav izdevīgs, jo nevar izmaksāt dividendes, kamēr kapitāls nav palielināts. Turklāt - bankas nedod tādiem s.. aizdevumus, darījuma partneriem (nopietniem) arī tādi nerada uzticību. Kas attiecas uz PVN - tad PVN slieksnis ir ne tikai 50tkst (turklāt tas drīzumā samazināsies).
Tā, ka, Jūlija, dot te nederīgus padomus ir neprofesionāli.
Tā, ka, Jūlija, dot te nederīgus padomus ir neprofesionāli.
OMG, jautājums bija mazkapitāla vai MUN. Vai Jūs par MUN?
Paldies Jums,guru, par to ka nepagājāt garām, es saprotu, ka man līdz Jūsu līmenim vēl strādāt un strādāt.
Paldies Jums,guru, par to ka nepagājāt garām, es saprotu, ka man līdz Jūsu līmenim vēl strādāt un strādāt.
Julia.sinicina 25.03.2017 10:45
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть