Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
grants
Labdien!
Vai no pašvaldības piešķirtais grants biedrības uzsākšanai ir jāuzrāda gada pārskatā?
Ir runāts ar vairākiem grāmatvežiem, kuri ļoti nepārliecināti saka, ka nav jānorāda un jurists, kurš saka, ka ir jānorāda. Kā tad īsti ir?
Ответы (12)
Ja citiem jānorāda, kāpēc domājat, ka b-ba var nenorādīt?
Vienkārši jautāju, jo konsultējoties ir tik daudz un dažādu viedokļu. Tātad- ir jānorāda!
Maza biedrība.Nav kases ir avansa nor.persona.Janodod lopu Sia,vai saņemot skaidru naudu var noformēt ar stingrās uzskaites kvīti uz grāmatot D 2380, vai jāver kase uz to brīdi?
Nav nekādas atšķirības - liela biedrība vai maza biedrība.
VISI darījumi ir jāiegrāmato.
Gan tas grants, par ko ir pirmais jautājums, gan arī lopu SIA (es gan nezinu tādu uzņēmējdarbības veidu "lopu SIA").
Bet, varbūt esmu atpalicis savā attīstībā.
Janodod lopu Sia,vai saņemot skaidru naudu var noformēt ar stingrās uzskaites kvīti uz grāmatot D 2380, vai jāver kase uz to brīdi?
Neko nesaprotu, kas tā par b-bu, kas nodarbojas ar lopu audzēšanu?
Mednieku biedrība nodot-pārdod nomedīto lopu Sia 'XXX''.
Vai tad lopus tagad atļauts medīt?
Ieeju kādā aplokā, nošauju kādu govi, un tas skaitās mans medījums???
Patiešām esmu atpalicis.
Līdz šim medīt bija atļauts tikai meža zvērus, tagad jau arī lopus...
Dīvaini. Uz kurieni tā pasaule iet?
Aivar,meža lopu-alni .
Pirmo reizi dzirdu, ka meža zvērus sauc par lopiem.
Mājlops ir zīdītāju klases lauksaimniecības mājdzīvnieks, kurš tiek turēts, lai cilvēks iegūtu barību, pienu, ādas un/vai vilnu. Daži no mājlopiem ir govis, cūkas, aitas, kazas, truši un citi.
Lops
Laiksaimniecības dzīvnieks. Darba, piena, gaļas lopi. Šķirnes lopi. Lopu kūts. Lopu rāceņi. Apkopt lopus. Dzīt lopus ganos.
Zīdītāju klases dzīvnieks.
Rupjš, zemisks, arī netīrīgs cilvēks.
Aivar,aizmirsīsim šos
lopus.Espajautāju , vai varu grāmatot D 2380k 6110,tad iemaksāt bankā D 2620 K 2380.Vaijāmaksā vispirms kasē? Daudz dažādu viedokļu.Nosvinēt jauki valsts svētkus!
Закрыть
Краткое описание нарушения