Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
mazkapitāla sia alga К списку тем
Viktorarvan 04.04.2017 17:05
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (4)
Var, bet nedrīkst.
Ja saimnieciskā darbība notiek, tātad - ir, kas to dara. Ja ir, kas dara, tātad - jābūt aprēķinātai algai un nodokļiem.
Gaidiet - tūliņ Jums metīsies palīgā un man oponēt, kā gan no tā visa var izvairīties, bet es uzskatu un vienmēr uzskatīšu, ka algas nodokļi ir jāmaksā visiem.
Ja saimnieciskā darbība notiek, tātad - ir, kas to dara. Ja ir, kas dara, tātad - jābūt aprēķinātai algai un nodokļiem.
Gaidiet - tūliņ Jums metīsies palīgā un man oponēt, kā gan no tā visa var izvairīties, bet es uzskatu un vienmēr uzskatīšu, ka algas nodokļi ir jāmaksā visiem.
Alga jāmaksā, bet ne obligāti minimālā, ja apgrozījums nepārsniedz 1900,- EUR mēnesī. Tad cik stundas faktiski strādājiet par tik maksajiet algu.
Bet ja man mēneša apgrozījums mazāks par 1000-1500 eur?
Viktorarvan 04.04.2017 17:37
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Можно и не платить, если оборот меньше 1900 евро в месяц. Только должен быть не трудовой договор, а pilnvarojuma līgums.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть