Daudzi grāmatveži vienkārši neizmanto visas tās iespējas, ko programma dod - var jau arī tā iztikt.
Horizon arī esmu dabā redzējusi
- strādāt ar to negribētu, domāju, ka tā vairāk domāta firmām, kur jāizstrādā kāda speciāla specifika.
Uzskatu, ka vislabākās ir programmas, kad grāmatvedis var pats iztikt bez kāda IT speciālista nepārtrauktas palīdzības.
Atbalstu Japainas viedokli par 1000 punktiem.
Katrs klients ir atšķirīgs, un ja Horizonā man jāvelta stundām laika, lai vispirms katru darījumu pielāgotu šīs programmas, manuprāt, nenormāli sarežģītajiem "navorotiem" - tad nax** man tādu programmu.
Vēl jo vairāk, ka arī viņu konsultanti paši nezina atbildes - kā un ko izdarīt. Šī tēma ir veca kā pasaule.
P.S. Es atšķirībā no Japainas ar Horizonu esmu spiests strādāt vēl šobaltdien. Taču ir vairākas darbības, kuras es šajā ar "navorotiem" pārblīvētajā programmā neizpildu. To visu izdaru Zalktī, un tikai iegrāmatoju rezultātu.
Tāpēc jau arī tagad viņi piedāvā "kaķi maisā", bez cenām, jo paši nezina, cik ilgi nāksies "muļļāties", lai programmu pielāgotu klienta vajadzībām, un cik tūkstošus nāksies no klienta "nokāst".
Tauta, esiet modri! Neuzķerieties uz šīs alkatīgās firmas izmestās makšķeres!
Kam patīk - lai strādā - simts gadus bez svētdienām!
Bet šejieniešiem nevienam neiesaku. Jau vismaz 10 gadu laikā esmu iepazinis kontingentu, kas "apgrozās" šajā forumā.
Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt tos, kuri saprot grāmatvedības ābeci un grāmatvedības programmas.
Esmu runājis.