Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Valdes locekļa domājamais ienākums К списку тем
Valdes locekļa domājamais ienākums
Sakiet lūdzu, vai valdes locekļa domājamais ienākums ir jāuzrāda "Kopsavilkumā par fiziskajām personām izmaksātajām summām". Ienākums izmaksāts netika, tika samaksāti nodokļi no minimālās algas. Un ja jauzrāda, tad kāds ir kods ienākuma veidam?
Jau iepriekš pateicos!
Ответы (11)
Es teiktu, ka jānorāda, jo citādi par viņu samaksātais IIN nenokļūs viņa deklarācijā.
Es šādos gadījumos norādītu kā bruto summu DŅsoc+IIN un rezultātā izmaksātā summa =0, bet galvenais - pareizu IIN. Slinkums skatīties šobrīd pieejamos kodus, bet agrāk bija kods par atlīdzību kā valdes vai padomes loceklim.
Vai VID mājas lapā nav metodiskā materiāla?
Nu, jā!
Iešu vēl meklēt!
VID konsultatīvais darbinieks man atbildēja, ka jāiesniedz tā attiecīgā mēneša paziņojums kurā tika aprēķināts domājamais ienākums, bet kopsavilkumu nevajag.
Savukārt iFinancēs konsultanti raksta, ka jāiesniedz, tiec nu gudrs!!!
Domājamais ienākums ta ir, ta - nav!
Par katru menesi jaiesniedz paziņojums.
Priekš kam vēl dubultot pārskatus, ja informācija jau ir gada laikā?
Domājamais ienākums ta ir, ta - nav!
Par katru menesi jaiesniedz paziņojums.
Priekš kam vēl dubultot pārskatus, ja informācija jau ir gada laikā?
Как ВИД будет считать годовую декларацию, если у него не будет копсавилкума за год? Получится, что доходов нет, а налог уплачен.
Как ВИД будет считать годовую декларацию, если у него не будет копсавилкума за год?
Tāpēc viņam ir 12 ikmēņeša deklarācijas!
Так начисленный налог в пазинеюмсе и будет указан, зачем еще копсавилкумс?!
Закрыть
Краткое описание нарушения