Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
EDS К списку тем
Ответы (28)
Informējam, ka tehnisku iemeslu dēļ šobrīd nav iespējams sagatavot pārskatu “Atlikumu vēsture”. IT speciālisti dara visu, lai iespējami ātri atjaunotu pārskata pieejamību.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! tagad UZRAKSTĪTS.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! tagad UZRAKSTĪTS.
Man kaut kā EDS negrib darboties. Sākumā iegāju, šo to apskatījos un pēc tam "pamira", bet tagad vispār never vaļā pat login page.
Mani VIDs ir izbesījis!!! Pusotru mēnesi nespēj segt aprēķināto nodokli no pārmaksas.
VIDa neizdarību dēļ, nodokļu maksātājs ir iekļauts parādnieku reģistrā.
Gribas ļoti rupji lamāties!
Тоже жду доступ посмотреть остатки и все "Darbību šobrīd neizdevās izpildīt. Mēģiniet vēlreiz pēc dažām minūtēm". С четверга длятся dažās minūtēs.
Andaz, сделали перезачет за пару недель. Пишите еще раз.
Andaz, сделали перезачет за пару недель. Пишите еще раз.
Mani VIDs ir izbesījis!!! Pusotru mēnesi nespēj segt aprēķināto nodokli no pārmaksas.
Man PVN pārmaksa par februāri un martu arī tika citiem nodokļiem novirzīta ar lielu kavēšanos. Abas reizes rakstīju VIDam vēstuli.
Bet ko es vēl ievēroju, ka kopš sākušās kavēšanās, ir mainījušies VID atbildīgie cilvēki. Visas laicīgi pārceltās pārmaksas bija pārcēlis VID no reģiona nodaļas, bet tagad to dara VID Rīga.
Mani "pasūtīja" uz Liepāju.... tā, ka - nezinu gan kurš ko tur dara. Bet man ir pilnīgi pie "kājas" - es no saviem nodokļiem uzturu viņus, lai strādā, nevis atvainojas par sagādātajām neērtībām.
Arī esmu novērojusi kavēšanos.Un tieši pēdējā pusgada laikā.
Jā, tieši kā jauna ģenerāldirektore sāka savu "uzvaras gājienu".... tā VID darbībā iestājās milzu bardaks. Un viss par mūsu naudu.
Jā, tieši kā jauna ģenerāldirektore sāka savu "uzvaras gājienu".... tā VID darbībā iestājās milzu bardaks. Un viss par mūsu naudu.
Varbūt nauda beidzas valstij.
Iepriekš, kad krīze tuvojās, bet LV vēl bija "nasing spešal", nodokļu atmaksas/pārcelšanas arī sāka kavēties.
Ну, не знаю! Что у меня за отношения с VID и EDS?
Никаких проблем! Отчёт вчера сдал "в момент". Остатки посмотрел по всем фирмам и "по" жене, которой указали на неправильное отнесение медицинских услуг. Недавно из-за изменений интерфейса в SEB перепутал и IIN отправил на UIN. Раньше где-то в Citi был бланк для соответствующего запроса. Не нашёл - просто написал в переписке без всяких приложений, что ошибся - прошу "перекинуть". Всё сделали.
Никаких проблем! Отчёт вчера сдал "в момент". Остатки посмотрел по всем фирмам и "по" жене, которой указали на неправильное отнесение медицинских услуг. Недавно из-за изменений интерфейса в SEB перепутал и IIN отправил на UIN. Раньше где-то в Citi был бланк для соответствующего запроса. Не нашёл - просто написал в переписке без всяких приложений, что ошибся - прошу "перекинуть". Всё сделали.
Ага! История доступна уже!
Перезачеты давно могли бы сделать автоматизированным действом: зашел - новирзит - впиши сумму и выбери на какой налог. Вместо этого напиши запрос, подожди, проверь, еще подожди, еще проверь... иногда, вон, и в 8-ой раз напиши и жди.
Перезачеты давно могли бы сделать автоматизированным действом: зашел - новирзит - впиши сумму и выбери на какой налог. Вместо этого напиши запрос, подожди, проверь, еще подожди, еще проверь... иногда, вон, и в 8-ой раз напиши и жди.
Перезачеты давно могли бы сделать автоматизированным действом:
Iedomājieties, kas notiks nākošgad, kad VID ieviesīs vienoto kontu visiem nodokļiem??!!
Перезачеты давно могли бы сделать автоматизированным действом:
Iedomājieties, kas notiks nākošgad, kad VID ieviesīs vienoto kontu visiem nodokļiem??!!
Хоть бы этот проект не реализовался совсем... Не для нашего удобства будет разведен хаос в цифрах.
Не, в ближайшие полтора года только концепцию разрабатывать будут, так что следующий год ещё поживём
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть