Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
LMT pakalpojumu nomaksa К списку тем
Ответы (5)
Es saprotu, bet man tādus papīrus atnesa noslēgts ar lmt pakalpojumu līgums, telefons uz nomaksu,atnāk LMT rēķins tur jau klāt summa pie rēkina eur 45 un tā vēl divus mēnešus, bet ko darīt ar uzņ.A, ( uzņ.A rēķinā uzrādīta summa eur 135.00, bet apmaksa rakstīta 0.00) , sanāk ka jāiegrāmato tā lai uzrādās rēķīns kā reverss un kā dabūt ka nav jāmaksā - nezinu ( jādomā)
Es šādos darījumos jau uzreiz pārgrāmatoju parādu uz LMT. Galu galā, saskaņā ar līgumu, esat parādā LMT.
Saņemu preci D Mazv.invvai PL K 5310 firma A.
Caur starpkontu apmaksa pavadzīmei firma A D5310 K Starpkonts.
Parāds pret LMT D Starpkonts K 5310 (vai cits atbilstošs saistību konts).
Varbūt citās programmās var vienkāršāk, bet Jumī šādā veidā var kontrolēt apmaksu, piešķirot gramatojumiem pazīmi "kredīta apmaksa" vai "kredīta parāds"
Saņemu preci D Mazv.invvai PL K 5310 firma A.
Caur starpkontu apmaksa pavadzīmei firma A D5310 K Starpkonts.
Parāds pret LMT D Starpkonts K 5310 (vai cits atbilstošs saistību konts).
Varbūt citās programmās var vienkāršāk, bet Jumī šādā veidā var kontrolēt apmaksu, piešķirot gramatojumiem pazīmi "kredīta apmaksa" vai "kredīta parāds"
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть