Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Horizon_tabeles К списку тем

Horizon_tabeles
Kā var Horizon dabūt divas tabeles, piemērām darbinieks strādā pamatdarbā 0.8 slodzes, bet ERAF projektā 0.2 slodzes ? Varbūt kādam ir jau izveidota izdrukas tabeles veidlapa ?
Ken
Ken 30.06.2017 12:20
334 сообщения на сайте

Ответы (1)

Būtībā Horizonā lietojot detalizēto darba laika uzskaiti ir gatava izdrukas forma . par 0.8 un 0.2 slodzēm- jāvada 2 tabeles katrai darbavietai sava un jāraksta faktiskās stundas. Tad arī nekas nav jādomā.
Ja gribiet lai automātiski auzpildās- nebūs citi varianti kā veidot pamatslodzi un papildslodzi katrai piesaistot jaunizveidotos kalendārus ar tik stundām cik tai slodzā ir pilns darba laiks ( tagad 8 st darba laiks jaunajā kalendārā pamatslodzē laiks kas atbilst 0.8 slodzēm bet otrā- laiks kas atbilst 0.2 slodzēm .

Vienīgi man personīgi viņa nepatīk ikdienas lietošanai jo ir grafiks un tamlīdzīgas lietas Praktiski vadu tabeli detalizēto ekselā un kopējos datus Horizonā.
Par detalizēto izdruku- agrāk stipri "apgraizīju" izdrukas laukus kas man bija lieki . Katrā ziņā pēc visiem eksperimentiem paliku pie varianta- tabele ekselā kopsavilkums
Guntagermane
Guntagermane 30.06.2017 13:35
1303 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.