Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Vienkāršā ieraksta sistēma К списку тем
Ответы (21)
Aivareno 02.08.2017 13:18
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Būtu interesanti uzzināt, ko Jūs cerat ieraudzīt tādu, kas būtu atšķirīgs no Excel, piemēram.
Atšķirīgs jau noteikti nekas, bet darbs ātrāk un ar mazāk iespējamām kļūdām gan (piemēram, Excel vadot to pašu ciparu 2 vietās, savukārt Krivulī ar 1 ierakstu).
Paldies
Būtu interesanti uzzināt, ko Jūs cerat ieraudzīt tādu, kas būtu atšķirīgs no Excel, piemēram.
Neesmu Kkkk, bet es šobrīd arī meklēju programmu vienkāršajam ierakstam un tas, ko es ceru ieraudzīt tāds, kas ir atšķirīgs no excel, ir bankas izrakstu imports programmā (caur fidavistu vai iso). Nevis copy - paste manuāli pa šūnām.
Nezinu banku, kura piedāvātu datu eksportu no fizisko personu konta.
Līdz ar to arī viss pārējais "atkrīt".
Līdz ar to arī viss pārējais "atkrīt".
Swedbank piedāvā fiziskām personām CSV datni. Tas der, jo, piemēram, "Zalktis" ņem to pretī. Par Krivuli nezinu.
Aivareno 11.08.2017 13:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Šis man arī interesē, jo Krivulī neko nevar ieimportēt. DNB banku Zalktī var? Zalktim mājaslapā minēta tikai Swedbanka. Varbūt kāds zina vai Paypal dod csv, ko var ieimportēt, piemēram, Zalktī?
Zalktim mājaslapā minēta tikai Swedbanka
Вот интересно. Фидависта - это стандарт, одинаковый для всех банков. Раз может загрузить Свед, значит и остальные грузить должен.
А кто сказал, что Ужик принимает именно Фидависту от Хансабанка? Тот же ДНБ принимает и даёт во внутри-ДНБ'шном формате.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть