Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Правила 96 п.82.1.3. К списку тем

Правила 96 п.82.1.3.
Добрый день! Не могу найти, какая ответственность за не выполнение этого пункта про кассовый аппарат? Допустим норму превысили, кассовый аппарат не купили, продолжают пользоваться квитсами. Какой будет штраф и когда? Спасибо.
Solana
Solana 02.08.2017 12:33
104 сообщения на сайте

Ответы (1)

156.2 pants. Nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu neuzstādīšana un neizmantošana
Par normatīvajiem aktiem atbilstošu nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu neuzstādīšanu un neizmantošanu —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt četrdesmit līdz septiņsimt euro, bet juridiskajām personām — no simt četrdesmit līdz tūkstoš četrsimt euro.
Par normatīvajiem aktiem atbilstošu nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu neuzstādīšanu un neizmantošanu kases un norēķinu operāciju veikšanai valūtas maiņas punktos —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt četrdesmit līdz astoņsimt piecdesmit euro, bet juridiskajām personām — no simt četrdesmit līdz divtūkstoš simt euro.
Par šā panta pirmajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās izdarītas vietās, kur tirgo ar akcīzes nodokli apliekamās preces, —
uzliek naudas sodu amatpersonām no divsimt desmit līdz četrsimt trīsdesmit euro, bet juridiskajām personām — no četrsimt trīsdesmit līdz četrtūkstoš trīssimt euro, konfiscējot ar akcīzes nodokli apliekamās preces, kas atrodas tirdzniecības (realizācijas) vietās un ar tām iekšējā saistībā esošajās telpās, vai bez konfiskācijas.
(17.03.2005. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 14.12.2006., 29.11.2012. un 26.09.2013. likumu, kas stājas spēkā 01.01.2014.)
Aivareno
Aivareno 02.08.2017 13:42
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.