Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVZ summas nesakritības
Sveiki!
Izmantojam Tildes Jumi grāmatvedībai un citu sistēmu noliktavai. Kad irzrakstām PVZ, katra otrā pavadzīme nesakrīt ar noliktavas sistēmaz izrakstīto kopsummu un summu, kas sanāk Tildes Jumi. Ir kādi ieteikumi? Šobrīd šo vienu centu noņemu atlaidē, bet kā būtu pareizāk darīt?
PS. Pielikumā bilde
Ответы (10)
Bildi diemžēl neredzu. Uz labu laimi jautāju - varbūt kāda noapaļošana?
Vajadzēja nofotografēt (nokopēt) abus dokumentus pilnībā.
Viens variants - preces cena ar vairākām zīmēm aiz komata. Saskaitot kopā pēc noapaļošanas veidojas atšķirīga summa.
Es personīgi nesaprotu - kas ir otrais dokuments, no kādas sistēmas?
Tātad tā (X sistēma) dod nepareizus datus Tildes Jumim.
Domāju - AndaZ zinās stāstīt plašāk, viņa ir eksperte šajā jomā.
Bildi neredzu, pārbaudiet PVN deklarācijas specifikāciju.
Tildes jumis rēķina gala summas no cenas ar 3 cipariem aiz komata, otra programma laikam ņem vairāk zīmes, tur arī nesakritība
Piemēram: cena EUR 10.5326 * 12 gab "X" programma izdos = 126.39 EUR, bet TJ rēķinās 10.533*12 = 126.40 EUR
Sadaļā Konfigurācija - Noliktava - var nomainīt zīmes aiz komata (pēc noklusējuma stāv 3)
Tildes jumis rēķina gala summas no cenas ar 3 cipariem aiz komata, otra programma laikam ņem vairāk zīmes, tur arī nesakritība
Piemēram: cena EUR 10.5326 * 12 gab "X" programma izdos = 126.39 EUR, bet TJ rēķinās 10.533*12 = 126.40 EUR
Paldies, kļūdu atradu, tā arī ir
Vienmēr jautāt Tildes Jumis tehniskajam atbalstam!
Vienmēr jautāt Tildes Jumis tehniskajam atbalstam!
Tas bija pirmai ko darīju, bet tur kā parasti pirmais ko atbild: Jums nav pareizi reģionālie uzstādījumi!
Bet tiem man ir pilnīģi tieši tāpat, kā viņu instrukcijā.
Protams, ka tas ir pirmais jautājums, jo ar nepareiziem iestatījumiem daudzi strādā un sačakarē datus,
Cik man ir bijis neskaidrību ar Tildes Jumi, vienmēr uzdodu jautājumu ļoti sīki aprakstot situāciju, un vienmēr saņemu tikpat sīku un precīzu atbildi, problēmas risināšanai, Un viss ir bijis lieliski! Tāpēc vienmēr jāuzdod pēc iespējas konkrētāki jautājumi ar vissmalkāko problēmas aprakstu + screenshot
Закрыть
Краткое описание нарушения