Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

LV firma pārdod un ražo Krievijā К списку тем

LV firma pārdod un ražo Krievijā
Sveicināti!

Man ir fantastisks scenārijs, kuru vēlos realizēt pēc likuma, bet VISIEM atšķirās viedokļi un ieteikumi ir visnotaļ dažādi, tāpēc ceru, ka kāds šeit var man beidzot palīdzēt.

Biznesa plāns: izveidot interneta veikalu uz LV uzņēmumu (PVN maksātājs), kas ir orientēts uz Krieviju, ražojot gala produktu (piem. T-krekli ar manu dizainu, piegādi arī nodrošina tipogrāfija) tur pat Krievijā kādā tipogrāfijā nosūtot uz tipogrāfiju dizainu un klienta datus (vārds, uzvārds, adrese).

Un te sākas jautājumi:
1. Vai es vispār varu pārdot no Latvijas uzņēmuma preces, kuras ir ražotas tur pat Krievijā? It kā jau krievi pasūta preces no Eiropas, bet tās preces arī nāk no Eiropas.
2. Kādus nodokļus man būs jāmaksā pārdodot preces? Krievijas PVN tas ir vairāk nekā skaidrs, jo prece netiek izvesta no Krievijas, bet Latvijā? Gribās saprast kā veidot cenu.
3. Kas ir ar PVN un tā pārmaksu? Piemēram klients iegādājas no manis preci pa 2000 RUB. 600 RUB (jau ar PVN (18%)) es samaksāju tipogrāfijai. Es, kā LV uzņēmums, pielietoju 21% procenta PVN..?
4. Kas vēl būtu jāņem vērā izņemot to, ka tā ir Krievija ar savu mentalitāti un īpatnībām?

Būšu pateicīgs par atbildēm un ieteikumiem!
Astaisaseller
Astaisaseller 09.08.2017 15:47
1 сообщение на сайте

Ответы (1)

3. valsts PVN nav priekšnodoklis.
Ant_lv
Ant_lv 09.08.2017 19:35
3494 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.