Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
par veikala pārreģistrāciju uz citu firmu К списку тем
Ответы (10)
Ar atsauci uz iepriekšējo jautājumu par vt un grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu - NĒ, nedrīkst sniegt vt firma grāmatvedības pakalpojumus, ja jau pat nezina vajag vai nevajag inventarizāciju!
Sviests! Uzņēmums A pārdod preci uzņēmumam B, un abi samaksā visu nodokļus.
Aivareno 15.09.2017 10:37
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāni!
Noēdušies tie partizāni pamatīgi!
Aivareno 15.09.2017 14:04
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jūs te murmuļojat, bet es tiešā, vēlos zināt - nu kā tā ar tik vienkārši pārreģistrēt veikalu citam uzņēmumam?
man nav tādas pieredzes. Es vienmēr nomokos - inventarizācijas, PVNs, pavadzīmes, līgumi....
Es arī tā gribu - Hops! un miers mājās.
man nav tādas pieredzes. Es vienmēr nomokos - inventarizācijas, PVNs, pavadzīmes, līgumi....
Es arī tā gribu - Hops! un miers mājās.
Anda, Jūs nu gan esat "atpalikusi".
Tagad, mūsdienās viss ir iespējams.
Man arī tikko kā viena auditore pateica - Jūs esat pedantisks līdz riebumam! Jauks kompliments, vai ne?
Ja pa tēmu - kā vispār uzņēmums A var kaut ko "pārrakstīt" uzņēmumam B?
Jau pirmajā jautājuma teikumā tie ir murgi! Aivareno jau atbildēja, kā tas jādara.
Bet vai kādam šeit vispār kādreiz ir interesējis, kā darīt pareizi?
Visi jautātāji paši zina savas "pareizās" atbildes. Un to vien gaida, lai šajā forumā kāds tos viņu murgus vēl apstiprinātu.
Anda, jauku un patīkamu Jums šo saulaino dienu!
Tagad, mūsdienās viss ir iespējams.
Man arī tikko kā viena auditore pateica - Jūs esat pedantisks līdz riebumam! Jauks kompliments, vai ne?
Ja pa tēmu - kā vispār uzņēmums A var kaut ko "pārrakstīt" uzņēmumam B?
Jau pirmajā jautājuma teikumā tie ir murgi! Aivareno jau atbildēja, kā tas jādara.
Bet vai kādam šeit vispār kādreiz ir interesējis, kā darīt pareizi?
Visi jautātāji paši zina savas "pareizās" atbildes. Un to vien gaida, lai šajā forumā kāds tos viņu murgus vēl apstiprinātu.
Anda, jauku un patīkamu Jums šo saulaino dienu!
Paldies, Aivar!
Vienīgais, ko tā var pārrakstīt ir kaimiņienei tējkanna! Ienesu, uz kastes uzrakstīju "Kaimiņien, jaukā, kanna tagad Tava" un miers
Vienīgais, ko tā var pārrakstīt ir kaimiņienei tējkanna! Ienesu, uz kastes uzrakstīju "Kaimiņien, jaukā, kanna tagad Tava" un miers
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть