Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļa iegāde Zviedrijā К списку тем
Pamatlīdzekļa iegāde Zviedrijā
Palīdziet, mīļie,gudrie, ar padomu, jo uznāca aptumsums.
Šefs Zviedrijas veikalā iegādājās pamatlīdzekli skaidrā naudā uz uzņēmuma rekvizītiem. Uzņēmums nav PVN maksātājs. Vai šis PL ir jāapliek ar reveso pvn, ja uzņēmums nav PVN maksātājs?
Ответы (13)
Если не плательщик, то не надо. К тому же шведы уже свой ПВН взяли.
Vai šis PL ir jāapliek ar reveso pvn, ja uzņēmums nav PVN maksātājs?
Ja uzņēmums nav PVN maksātājs, tad Jums ar "aplikšanu" nav nekādas saistības. PVN nemaksātājs nekādus reversos PVN nepiemēro, jo uz viņu šajā gadījumā neattiecas Pievienotās vērtības nodokļa likums, līdz brīdim, kamēr izpildās attiecīgi nosacījumi, un uzņēmumam jākļūst par PVN maksātāju saskaņā ar šo likumu.
Ai Liels Jums paldies! Pamatā strādāju ar PVN maksātāju un te maziņš uzņēmums izsita no līdzsvara
Pamatā strādāju ar PVN maksātāju
Šo es nesapratu...... kāds tam sakars ar iepriekš jautāto?
kāds tam sakars ar iepriekš jautāto?
jo uznāca aptumsums.
Atbildēja taču, kāpēc vispār sāka domāt.
Jautājums tāds: saņemot preci no eiropas ,kuros punktos(22, 23 vai 25 ) jābūt saņēmēja un pārvadātāja parakstiem?Mums jāparakstās 25.p.
Jautājums tāds: saņemot preci no eiropas ,kuros punktos(22, 23 vai 25 ) jābūt saņēmēja un pārvadātāja parakstiem?Mums jāparakstās 25.p.
Es saprotu,ka jautā par CMR
Kā tur īsti ir ar to CMR?
Reti jauks topiks
Es ļoti atvainojos gudrīšiem, bet man tāds jautājiens; ja mēs pērkam preces no Eiropas un mums atved šis uzņēmums preces uz mūsu uzņēmumu, vai tad mums vajadzīgs CMR un kāpēc vajadzīgs?
Jā CMR ir vajadzīgs, tas ir preču transporta dokuments, kurš apliecinās, ka preces reāli ir atvestas.
Konvencijas par kravu pārvadājumu līgumu(CMR) 5,p.paredz ,ka CMR noslēdz un paraksta nosūtītājs un pārvadātājs.CMR nav obligāts saņēmējam.
Закрыть
Краткое описание нарушения