Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN konfigurācija Tildes Jumis К списку тем

PVN konfigurācija Tildes Jumis
Sveiki!
Vai kāds saskāries ar PVN konfigurāciju Tildes Jumī? Ja piepūlās un uztaisa konfigurāciju, tas ir to vērts? Pēc tam nav kaut kas manuāli jāpielabo? Gribās dzirdēt viedokļus un pieredzi.
Oscar
Oscar 24.11.2017 20:14
нет сообщений на сайте

Ответы (3)

Ērti ir ļoti. Tā kā man uzņēmumā ir gan graudi, gan koksne, gan Eiropas savienība (pirkšana un pārdošana), tad es tikai ar eksportēšanas funkciju taisu PVN atskaiti. Galvenais ir pareizi kontus piesaistīt visām atskaites formām.
Ineksa
Ineksa 24.11.2017 21:02
42 сообщения на сайте
Rokasgrāmatā ir piemēri - gan noliktavas kontēšanas veidnēm ar visu piesaisti PVN specifikācijai, gan arī pati specifikācija.
Andaz
Andaz 27.11.2017 16:26
27892 сообщения на сайте
Es pat nestādos priekšā, kā būtu , ja man PVN atskaite būtu jātaisa manuāli. Man tāpat kā Ineksa minēja ir ļoti dažādi darījuma veidi.Strādāju ar Jumi- atliek vienreiz kārtīgi piesēsties un piesaistīt kontus un atskaites taisās pašas! Tikai jāatceras, ja rodas kāds jauns konts- tas jāpiesaista !!!!
Mazamazina
Mazamazina 04.12.2017 15:08
264 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.