Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
UIN- avansi 2018 К списку тем
Ответы (29)
Jaunās UIeN deklarācijas projekts : http://tap.mk.gov.lv/mk/tap/?pid=40442242
Vai jūs lasīt neprotat?
Tas nav deklarācijas projekts, bet iekļaujamās informācijas iekļaušanas noteikumi:
Noteikumi par uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijā iekļaujamo informāciju!
Deklarāciju aizpildīsiet EDSā - kad tā tiks izstrādāta.
Tas nav deklarācijas projekts, bet iekļaujamās informācijas iekļaušanas noteikumi:
Noteikumi par uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijā iekļaujamo informāciju!
Deklarāciju aizpildīsiet EDSā - kad tā tiks izstrādāta.
Es māku lasīt.
Es tā arī izlasīju - Noteikumi par uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijā iekļaujamo informāciju.
Melns uz balta.
Es tā arī izlasīju - Noteikumi par uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijā iekļaujamo informāciju.
Melns uz balta.
Apraksts par iekļaujamo informāciju - nav dekalrācija, bet tikai skaidrojums, kas jāiekļauj deklarācijā.
Pavērojiet citas deklarācijas: katrā rindiņā ir atsauce un likuma pantu vai panta daļu (punktu), kā arī aprēķini (kas ar ko jāreizina vai jādala) vai arī ierobežojumi (mazāk, vairāk).
Pavērojiet citas deklarācijas: katrā rindiņā ir atsauce un likuma pantu vai panta daļu (punktu), kā arī aprēķini (kas ar ko jāreizina vai jādala) vai arī ierobežojumi (mazāk, vairāk).
Es arī sapratu,ka pati dekl. būs EDS ar visiem aprēķiniem, iemetu linku tāpēc, ka te raksta daudzi,ka nevar atrast projektu, kāda info būs deklarācijā jāuzrāda. Jo ir grāmatveži, kuri vēl šodien domā, ka viņiem katru mēnesi būs jārēķina uzņēmuma peļņa, saimn. darb. izmantojamo pamatlīdzekļu noliet. gan finansu grāmatv., gan pēc 13. panta utt., lai katru mēnesi sastādītu jauno UIenDekl., un nenojauš, ka viņiem varbūt daudzos mēnešos nebūs apliekamu darījumu un nebūs jāsniedz dekl.
Diemžēl tiešām daudzi grāmatveži smeļ informāciju forumos, tad jau rodas arī dīvaini secinājumi...
Redz, kā nav un neredz, kas ir....
Domāju, ka šim forumam ir liels pluss, jo te diskusijās piedalās Mu-maija, kura likumu izskaidro mums saprotamāk, seko te rakstītajam un kad mēs iebraucam "auzās", laicīgi izlabo mūs. Paldies!
Diemžēl tiešām daudzi grāmatveži smeļ informāciju forumos, tad jau rodas arī dīvaini secinājumi...
Ziniet, pēc VID semināra šonedēļ (neminēšu kur, ne Rīgā) es tiešām nodomāju cik labi, ka ir tieši šis forums. Pa citiem (forumiem) nezinu, bet uz maniem jautājumiem seminārā atbildes nesaņēmu. Uzdevu arī jautājumu, ko biju uzdevusi Jums Mu- Maija te sadaļā "dienas jaunumi" atbilde bija tāda, kā es to biju sapratusi , pirms jautāju Jums (aplama). Pēc tam jau lektore atzinās, ka īsti nezin.
Tā, ka paldies Jums Mu-Maija un VGK forumam
Te būs VID videoseminārs You Tube:
https://www.youtube.com/watch?v=bZu9nkWCme0
https://www.youtube.com/watch?v=bZu9nkWCme0
Aivareno 01.12.2017 14:20
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть