Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Большие базы в Zalktis
Спрашиваю у пользователей, потому как программисты пожимают плечами.
Какое максимальное количество проводок может вместить в себя одна база Zalktis?
У меня на одной из фирм уже 13000 проводок и такой отчет как Apmaksas dokumentu kontroles saraksts я запустить не могу - вешается. Боюсь как бы не полетело все.
У кого был опыт работы с большими базами в Zalktis?
Ответы (20)
Zalktis paredzēts maziem uzņēmumiem, no tā arī secinājumi. Jautājiet izstrādātājiem.
Dokumentu skaits arī man ir pāri par 10 000, taču Apmaksas dokumentu kontroles sarakstu es izmantoju reti.
Varbūt Jūsu dators вешается, nevis programma?
Protams, jājautā programmas izstrādātājiem un uzturētājiem.
Man arī apmaksas kontrole "domā" ilgāk kā kas cits, bet tikai tad ja izvēlos garu periodu (ja liek līdz 3 mēn. viss ir OK). Man lielākai bāzei ir 23900 (ierakstu reģistrs) un viss ir normāli.
Man ir bijis ap 20 tūkst., viss iet ok, izņemot Apmaksas dokumentu kontroles sarakstu, kas sāk bremzēt jau pie pāris tūkstošiem.
Paldies visiem. Skaidrs. Jautāšu programmētājam tieši par šo atskaiti.
Nav iespējams no Zalktis nosūtit PVN atskaiti uz EDS, neņem pretī,prasa citu formātu.
Kas noticis?
Nav iespējams no Zalktis nosūtit PVN atskaiti uz EDS, neņem pretī,prasa citu formātu.
Kas noticis?
Tikko pamēģināju - man viss izdevās
Varbūt kaut kas jānomaina?
nez.. neko nemainīju.. protams jāizvēlas jaunā atskaite - no 01.2018..
Atbild, ka HML neatbilst EDS dokumenta faila formātam
To arī darīju, bet nekā
.xml pati liku failam galā.Man ar neņēma,ja pa taisno no programmas saglabaju.
Jums ir versija 2018.1.286?
man viss kā parasti, nekas nav jāraksta ar roku....
jums ir 2018.1.286?
Jā
Zalktis jau pats dod faila palašinājumu XML, neko ar roku nevajag pievienot. Pamēģiniet restartēt Zalkti un izveidot atskait no jauna.
Es tikko pamēģinā, man viss sanāca...
Laikam man nav tā 2018.1.286.Teicainstallēt no....aimirsu
nosaukumu no kā installēt
Zalktis.lv sadaļa Faili, ja vien pēdējais atjauninājums ir nopirkts.
OK! Visu atradu
Закрыть
Краткое описание нарушения