Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Naudas līdzekļu inventarizācijas akts . К списку тем
Otija 08.02.2018 11:00
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Ответы (7)
Interesanti... kādas ir "pēdējās prasības" - vai banknošu numuri jāieraksta šajā aktā?
Vēl varētu būt - kuras valsts monētas tās ir?
Man šādi akti ir kaudzēm, taču par īpašām prasībām neesmu informēts - emu atpalicis...
Vēl varētu būt - kuras valsts monētas tās ir?
Man šādi akti ir kaudzēm, taču par īpašām prasībām neesmu informēts - emu atpalicis...
emu atpalicis...
Es arī
Japaina 08.02.2018 11:05
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nu - acīmredzot es arī ,,,, it kā mums normāls akts ....katru gadu derēja . šogad neesot atbilstoš. Jautāšu laikam pašam , komisija ir , banku kontu atlikumi, kases atlikums pa nomināliem ..hm.
Otija 08.02.2018 11:07
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Man žēl - gan sevis (vairāk), gan Japainas (arī ļoti)...
Un līdz šim nav izdevies iegūt "sama buxgalter" diplomu... Ļoti jau gribētos...
Un līdz šim nav izdevies iegūt "sama buxgalter" diplomu... Ļoti jau gribētos...
Aivar , ja tas par mani domāts - tad ir man grāmatveža izglītība un sertifikāts un 18 nostrādāti gadi , tikai dažkārt tādi dīvaini jautājumi " izlec" ...:)
Otija 09.02.2018 12:33
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Nu - acīmredzot es arī ,,,, it kā mums normāls akts ....katru gadu derēja . šogad neesot atbilstoš. Jautāšu laikam pašam , komisija ir , banku kontu atlikumi, kases atlikums pa nomināliem ..hm.
Nu tieši tā arī jādara.
Aivar , ja tas par mani domāts - tad ir man grāmatveža izglītība un sertifikāts un 18 nostrādāti gadi , tikai dažkārt tādi dīvaini jautājumi " izlec" ...:)
Tas nebija par Jums, tas bija par Jūsu revidentu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть