Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Atskaites Tildē К списку тем
Ответы (31)
VID janvārī mainīja PVN deklarācijas XML formātu izveidojot jaunu formātu deklarācijai no 2018.gada
Šis paziņojums nozīmē, ka ir vecais XML formāts.
Šis paziņojums nozīmē, ka ir vecais XML formāts.
Labi, pastāstīšu noslēpumu.
Var palīdzēt, ja XML failu pielabo pats lietotājs.
Atveram Tildes sagatavoto PVN deklarācijas XML failu ar kādu vienkāršu teksta redaktoru (varbūt der notepad, bet es lietotu, piemēram, https://www.sublimetext.com/)
XML faila pašā sākumā un pašās beigās būs tags ar nosaukumu DokPVNv4, aizvietojam to ar DokPVNv5, saglabājam un priecājamies.
Un ja tiešām Jumis nespēj sagatavot PVN XML 2018.gadam tad kauns, kauns Tildei
Var palīdzēt, ja XML failu pielabo pats lietotājs.
Atveram Tildes sagatavoto PVN deklarācijas XML failu ar kādu vienkāršu teksta redaktoru (varbūt der notepad, bet es lietotu, piemēram, https://www.sublimetext.com/)
XML faila pašā sākumā un pašās beigās būs tags ar nosaukumu DokPVNv4, aizvietojam to ar DokPVNv5, saglabājam un priecājamies.
Un ja tiešām Jumis nespēj sagatavot PVN XML 2018.gadam tad kauns, kauns Tildei
Tagad jāuzrāda summas 150.. ,bet rāda 1430.Vaies atkal kaut ko nefiškoju?
Ja tiešām jums ir janvāra versija, tad ir jāceļ skaļas pretenzijas Tildei. Es Jumi nelietoju.
Izdevās uzzināt, ka šodien vai rīt būšot jaunā PVN atskaite TJ, jo vecajā nevar ielikt arī jaunos RRRRR kodus
Ielikta jauna atskaite par VSAO ,bet neko ne printē ne kā? Esmu galīgā besī.Vai Jums printē un sūta uz EDS?
Ielikta jauna atskaite par VSAO ,bet neko ne printē ne kā? Esmu galīgā besī.Vai Jums printē un sūta uz EDS?
Man ir tieši tas pats, visus atlases kritērijus pielieku un nekā
Oscar 14.02.2018 11:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Mokos ar tabeli modernajā Tildes personālā. Senāk varēja ar enter strādāt. Tagad vajaga trīs rokas un vienu palīgu kas cilā peli. un tā visās vietās. Ja ir laiks urbināt degunu, tad viss labi.
Biju sagatavojusi darbinieku kartiņās visiem darba grafiku. Šodienas jauninājumi un viss darbs vējā, baksti atkal no jauna
Biju sagatavojusi darbinieku kartiņās visiem darba grafiku. Šodienas jauninājumi un viss darbs vējā, baksti atkal no jauna
Iestatījumos algu izmaksas datums ir ielikts?
Labdien! Vai jums izdevās no Tildes Personāla maksājuma uzdevumus eksportēt uz banku. Man bankā raksta fails nesatur korektus maksājumus.
Ja bankā izvēlējos importēt fidavista formātā, kā biju pieradusi, tad nesanāca, kad izvēlējos ISO formātā, tad izdevās (Swedbank)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть