Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba alga
Palidziet lūdzu.
Darbinieks strādā 1.stundudiena (blakus darbs). No 01.18 es palielināju viņam stundas likmi no 2.50 uz 2.6875 kā man rēķināt algu? Neapliekamais minimums-nepiemēro, IIN 23% DD 24.09%, DŅ 11%??
Ответы (9)
IIN jāsamazina par DŅ 11% - 20%
Darbinieks strādā 1.stundudiena(blakus darbs). No 01.18 es palielināju viņam stundas likmi no 2.50 uz 2.6875 kā man rēķināt algu?
Beidziet krāpties, viņam nesanāk pat transporta biļetei un Jūs domājat, ka kāds tam tic.
И что? Были у меня такие подработки... вполне реальный сценарий
И что? Были у меня такие подработки... вполне реальный сценарий
Vēl viens
Starp citu, es šitā rēķinu savu mazo klientu valdes locekļiem, ja viņiem nav pietiekami liela apgrozījuma, lai būtu jāmaksā minimālā alga. Alternatīva būtu nemaksāt nemaz, kā dara daži citi mani klienti. Bet tos dažus man izdevās pierunāt, un es rēķinu 1 stundu dienā, lai man nebūtu jātērē laiks un jāmeklē, kurās dienās viņiem ir bijuši čeki vai pārskaitījumi. Pagājušogad likmi liku 2.5. Šogad 3, lai nebūtu pa mēnešiem jāuztraucas, vai nav mazāk par minimālo likmi.
Valdes locekļiem no darbiniekiem ir tomēr atšķirība.
Valdes locekļiem no darbiniekiem ir tomēr atšķirība.
Darbinieks-valdes loceklis
Starp citu, es šitā rēķinu savu mazo klientu valdes locekļiem, ja viņiem nav pietiekami liela apgrozījuma, lai būtu jāmaksā minimālā alga. Alternatīva būtu nemaksāt nemaz, kā dara daži citi mani klienti. Bet tos dažus man izdevās pierunāt, un es rēķinu 1 stundu dienā, lai man nebūtu jātērē laiks un jāmeklē, kurās dienās viņiem ir bijuši čeki vai pārskaitījumi. Pagājušogad likmi liku 2.5. Šogad 3, lai nebūtu pa mēnešiem jāuztraucas, vai nav mazāk par minimālo likmi.
100%
Закрыть
Краткое описание нарушения