Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšana К списку тем
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšana
Labdien!
Gribu veikt grāmatvedības pakalpojumus. Diploms iegūts 1989.gadā , bet par grāmatvedi neesmu strādājusi.20 gadu stāžs valsts iestādēs. No 2002 .gada palīdzēju saimnieciskās darbības veicējam (lauksaimnieks-graudkopība )grāmatvedībā. Pēdējos gados iegādājos programmu Krivulis. Šogad ,lai atsvaidzinātu zināšanas, esmu izgājusi grāmatvedības kursus un apguvusi grāmatvedības programmu 1C .Gribētu veikt grāmatvedības pakalpojumus sākumā mazajiem nodokļu maksātājiem (Z/S, IU, IK un fiziskajām personām-IIN maksātājiem). Kādas formalitātes man būtu jānokārto VID un citās iestādēs, lai es varētu darboties.
Ответы (7)
VIDā jāreģistrējas par pašnodarbināto, jāapdrošina CTA.
VID jau reģistrēju ,tātad atliek izvēlēties apdrošināšanas firmu.Tadjau sākums būtu man bijis pareizs
Берите любую фирму. Полис у всех стандартный и цена тоже одинаковая
Полис у всех стандартный и цена тоже одинаковая
Нет такой уверенности. Какая сумма стандартная?
В прошлом году зондировала, все одинаково. Сумма полиса зависит от страховой суммы
Nu, iegādājos arī polisi BTA. Domāju nebija dārga.Nu tas tā. .Tāds neliels delikāts jautājums SD veicējam( ( piemēram lauksaimnieks, GID iesniegšana EDS cik varētu maksāt,.Bez ieņēmumu izdevumu žurnāla aizpildīšanu.
Nu, iegādājos arī polisi BTA. Domāju nebija dārga.Nu tas tā. .Tāds neliels delikāts jautājums SD veicējam( ( piemēram lauksaimnieks, GID iesniegšana EDS cik varētu maksāt,.Bez ieņēmumu izdevumu žurnāla aizpildīšanu.
maksā= jūsu stundas likme*laiks, kas vajadzīgs iesniegšanai
Закрыть
Краткое описание нарушения