Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Дивиденды- ienākuma gūšanas periods ? К списку тем
Дивиденды- ienākuma gūšanas periods ?
ДОБРЫЙ вечер .
Нераспределенная прибыль за 2015 год распределена на Дивиденды в 2018 году , налог перечислен 11. 09. 2018...... в отчете Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām указан код 1011.Выплачены эти дивиденты 11.09.2018.
КАК отразить в Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām ( годовом) за 2018 , Указав ienākuma gūšanas periods - 01.01.2015-31.12.2015 ? ? ? Izmaksas datums сентябрь?
Если не затруднит подскажите пожалуйста
Ответы (15)
Es ienākumu gūšanas periodā lieku datumu, kad dividendes sadalītas. Ja ir dažādu iepr. gadu nesadalītā peļņa, kas var noteikt , kurš eiro kurā gadā cēlies ?
Ja 2015.gadapeļņa sadalīta dividendēs š.g.septembrī un septembrī samaksāts IIeN 10 %, tad oktobrī jāiesniedz Paziņojums par fiziskai personai izmaksātām summām. Gada pārskatā par 2018.gadušīs summas vairāk nav jāuzrāda, vienreiz taču jau paziņojāt.
Es ienākumu gūšanas periodā lieku datumu, kad dividendes sadalītas. Ja ir dažādu iepr. gadu nesadalītā peļņa, kas var noteikt , kurš eiro kurā gadā cēlies ?
так же делаю.
Ienākuma gūšanas periods 01.01.2015-31.12.2015
Ienākuma izmaksas datums Septembris.
Для нашего постоянно меняющего законодательства важно правильно отражать информацию, иначе попадете на дополнительные налоги.
Un kādu periodu uzrādīt, ja ir 35 dividenžu saņēmēji, bet nesadalītā peļņa par periodu no 2000. līdz 2017.gadam
Un kādu periodu uzrādīt, ja ir 35 dividenžu saņēmēji, bet nesadalītā peļņa par periodu no 2000. līdz 2017.gadam
Наверное, в вашем случае придется так и указывать с.01.01.2000 по 31.12.2017
ienākuma gūšanas periods - период образования дохода. А что подразумевается в данном случае -период образования прибыли или период распределения на дивиденды..? Как правильнее?,
Исхожу из того, что не распределенная прибыль в балансе отражается одной суммой за все предыдущие периоды. По этому если распределяем прибыль, которая в балансе на 31,12,2017 то указываю период 01,01,2017 - 31,12,2017.
Исхожу из закона
8. Par dividenžu ienākuma gūšanas dienu un attiecīgi arī par dividenžu ienākuma izmaksas dienu šā likuma izpratnē uzskata dienu, kad dividendes aprēķinātas.
Для нашего постоянно меняющего законодательства важно правильно отражать информацию, иначе попадете на дополнительные налоги
информацию отражаю в далибниека лемумсе и в платежке
Manuprāt, ir tomēr jānošķir firmas un fiziskās personas ienākums. Firma guva ienākumus 2015. gadā un par to, ka bija nesadalīta peļņa uz 31.12.2017 var pārliecināties jebkura "trešā persona".
Toties dalībnieks kā fiziska persona gūst ienākumu tad, kad dividendes tiek aprēķinātas, ne ātrāk.
Ja VID interesēsies, tad ir pietiekams dokumentu kopums, kas parāda, kurā periodā peļņa "radusies".
Я в периоде пишу дату протокола собрания. Он и есть основание дохода для частн. лица. А период 2000-2017 это период дохода предприятия. Но это мое частное мнение
Я в периоде пишу дату протокола собрания. Он и есть основание дохода для частн. лица. А период 2000-2017 это период дохода предприятия. Но это мое частное мнение
Arī tāpat rīkojos. Un uzskatu, ka tā ir pareizi.
Закрыть
Краткое описание нарушения