Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzkrājumi ēkas remontiem apsaimniekošanas rēķinā. К списку тем
Uzkrājumi ēkas remontiem apsaimniekošanas rēķinā.
Labdien !
Kā grāmatot uzkrājumus paredzamiem ēkas remontiem, kas tiek piestādīti apsaimniekošanas rēķinos ko saņemam no apsaimniekotāja ? It kā vajadzētu uz debitoriem vai nākamo periodu izmaksām, bet prakse rāda, ka šie līdzekļi laužot apsaimniekošanas līgumu netiek atgriezti un nez kad tiks izmantoti remontiem.
Ответы (5)
Publicējiet līgumu, saņemsiet atbildi.
Gaišreģu te nav.
Tagad taču vairs nevar neko piestādīt - zeme sasalusi.
Nav gan, vēl šodien ķiploku un sīpolus pilnu dārzu piestādīju!
Nu tad dienvidos - UK, ne jau LV.
Es mēģināju šodien sivēnu stādus piestādīt - nekas nesanāca, zeme sasalusi.
Es neesmu UK, es - tepat Latvijā.
Publicējiet līgumu, saņemsiet atbildi.
Gaišreģu te nav.
Standart līgums ar SIA Rīgas namu pārvaldnieku, kādi lielākai daļai Rīgas
Šim apsaimniekotājam nav nekādu standarta līgumu. Ir tikai vieni vienīgi murgi.
Dzīvoju viņu apsaimniekotajā ēkā jau vairāk kā 10 gadus, taču līgumu neesmu parakstījis joprojām, jo veltīju visu dienu, apstaigāju visas daļas - visi sēž, urbina degunu vai kasa dažādas vietas, taču neviens nespēja man atbildēt, ko vairāki punkti (sadaļas) viņu līgumā vispār nozīmē.
Juriste, piemēram, pie kuras vērsos pašās beigās, pat nezināja, kas tas e-pasts tāds ir. Lai ejot pie sekretāres, varbūt viņa zināšot kaut ko, it kā viņa saņemot pastu...
Tāds ir Rīgas namu pārvaldnieks, cienītā.
Закрыть
Краткое описание нарушения