Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
d/a izmaksa К списку тем
1011erika 04.11.2004 16:05
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Ответы (9)
нет:))))
Uzzi 04.11.2004 16:13
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Varbut cilvekam rakstiski jaapstiprina,ka viņs piekrīt saņemt naudu pēc atgriešanās no atvaļinājuma?
Vēl viens jautājums- vai atvaļinājuma naudas grāmatošanai vajag atsevišķu kontu,es visu lieku caur d/a -5610?
Un tad vel viens - kam jus reķinas apmaksu par svetku dienam.Estam kam cietā alga nerēķinu,tikai tiem kam tarifa likme.Varbuttagad vispar vairs emaksā par svetku dienam,ja tas iekrīt darba dienā?
Vēl viens jautājums- vai atvaļinājuma naudas grāmatošanai vajag atsevišķu kontu,es visu lieku caur d/a -5610?
Un tad vel viens - kam jus reķinas apmaksu par svetku dienam.Estam kam cietā alga nerēķinu,tikai tiem kam tarifa likme.Varbuttagad vispar vairs emaksā par svetku dienam,ja tas iekrīt darba dienā?
1011erika 04.11.2004 16:23
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
drīzāk tad jau nevis rakstiski jāapliecina sava piekrišana, bet gan rakstisks iesniegums ar lūgumu, lūdzu manu atvaļinājuma naudu man izmaksājiet pēc atvaļinājuma.
es varu arī kļūdīteis, bet svētku dienu apmaksu, ja cilvēks tai dienā nestrādā, atcēla jau labu laiciņu atpakaļ. Bet nu ja kļūdos mani palabos zinošāki.
Sodi par nesavlaicīgi izmaksātām algām nav bijuši. Var VID-s uzrēķināt soda naudas par savlaicīgi nenomaksātiem nodokļiem.
Pēc DL alga jāizmaksā divas reizes mēnesī 69.pants1.punkts (ja rakstiski vienojas abas puses, tad var izmaksāt vienu reizi mēnesī), atvaļinājuma naudas izmaksa ne vēlāk kā vienu dienu pirms atvaļinājuma (69.panta 4. punkts). Ja izmaksā tā kā Jūsu gadījumā, tad vajadzētu rakstveida darbinieka piekrišana, lai nav domstarpību.
Pēc DL alga jāizmaksā divas reizes mēnesī 69.pants1.punkts (ja rakstiski vienojas abas puses, tad var izmaksāt vienu reizi mēnesī), atvaļinājuma naudas izmaksa ne vēlāk kā vienu dienu pirms atvaļinājuma (69.panta 4. punkts). Ja izmaksā tā kā Jūsu gadījumā, tad vajadzētu rakstveida darbinieka piekrišana, lai nav domstarpību.
Ingad 04.11.2004 16:48
460 сообщений на сайте
460 сообщений на сайте
У нас работник пишет в заявлении на отпуск: отпускные прошу выплатить вместе с очередной зарплатой.
Xan 04.11.2004 17:00
4878 сообщений на сайте
4878 сообщений на сайте
nevaru atrast kur teikts ,ka par svētku dienām nav jāmaksā.vai ir kāds ,kas maksā?
kur vel bez DL pameklēt?
Esmu vienīgā palikusi kas maksā par svētku dienām?Žetons-visi apmierināti.
kur vel bez DL pameklēt?
Esmu vienīgā palikusi kas maksā par svētku dienām?Žetons-visi apmierināti.
1011erika 04.11.2004 17:11
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
1011erika эту тему обсуждали много раз, посмотрите в поиске, много интересного для себя найдете, и ответы на все Ваши вопросы тоже)
Uzzi 04.11.2004 20:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть