Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Līgumsods К списку тем
Ответы (13)
Jālasa līgums, tad arī sapratīsiet, kāpēc "Otra uzņēmuma grāmatvede saņemot apmaksas, pa priekšu summu novirza līgumsodam...".
No jautājuma nesapratu - ko Jūs vēlaties uzzināt.
Jālasa līgums, tad arī sapratīsiet, kāpēc "Otra uzņēmuma grāmatvede saņemot apmaksas, pa priekšu summu novirza līgumsodam...".
Civillikums ir augstāks.
Ir divi varianti: 1. Noslēgt jaunu līgumu, kas nav pretrunā ar Civillikuma normām.
2. Tiesāties.
сакральные знания буха о размере % по цивилликумсу надлежит применить при заполнении декларации ПНП
тем, кто выберет вариант судиться, могу подсказать, Цивилликумсом размахивать не надо, ибо существует иная форма обязательств с договорным штрафом
можно попробовать через закон о защите прав потребителей и требовать признания уплаты большого штрафа несправедливым условием
П.С. достали недобросовестные арендаторы с их умными бухгалтерами )))
сакральные знания буха о размере % по цивилликумсу надлежит применить при заполнении декларации ПНП
тем, кто выберет вариант судиться, могу подсказать, Цивилликумсом размахивать не надо, ибо существует иная форма обязательств с договорным штрафом
можно попробовать через закон о защите прав потребителей и требовать признания уплаты большого штрафа несправедливым условием
Saprotu, ka var piestādīt dobē pie bērza vai pie ābeles...
Kā var piestādīt pie gada...

Kurš no mums šeit forumā vainīgs pie Jūsu problēmas?
N reizes Jums atbildēja - ja nevarat mainīt līgumu mierīgā ceļā - tiesājieties.
Vēl viens variants - "Piestādiet" rēķinu par remontu, ja nomājamais priekšmets neatbilst līguma noteikumiem.
Bet stādiet labāk tajā dobē, kas pie ķiršiem. Tad sekos lielāka veiksme problēmas atrisināšanā. Ķirši veicina domstarpību noregulēšanu biznesā. Tas no fen-šui.
P.S. Tikai nerakstiet man atbildi, ka neesat latviešu valodas skolotāja. Es arī neesmu latviešu valodas skolotājs. Esmu dārznieks.
Saprotu, ka var piestādīt dobē pie bērza vai pie ābeles...
Kā var piestādīt pie gada...

Kurš no mums šeit forumā vainīgs pie Jūsu problēmas?
N reizes Jums atbildēja - ja nevarat mainīt līgumu mierīgā ceļā - tiesājieties.
Vēl viens variants - "Piestādiet" rēķinu par remontu, ja nomājamais priekšmets neatbilst līguma noteikumiem.
Bet stādiet labāk tajā dobē, kas pie ķiršiem. Tad sekos lielāka veiksme problēmas atrisināšanā. Ķirši veicina domstarpību noregulēšanu biznesā. Tas no fen-šui.
P.S. Tikai nerakstiet man atbildi, ka neesat latviešu valodas skolotāja. Es arī neesmu latviešu valodas skolotājs. Esmu dārznieks.