Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis - problēma ar pieslēgšanos К списку тем
Ответы (12)
Zalktim licences darbības termiņs ir 5 gadi, no licences iegādes datuma. Pārbaudiet, vai nav beidzies termiņš.
Man bija aizdomas, ka dēļ tiem 5 gadiem, tad ir beidzies. Tad izskatās, ka man būs piespiedu brīva nedēļas nogale un pirmdien jāsazinās ar viņu kantori.
Jums 5 gadu laikā nav bijusi vajadzība pēc atjauninājuma?
Aivareno 02.02.2019 20:17
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Domāju, ka var izmantot Demo programmu.
Pēc licences nopirkšanas dati saglabājas.
Pēc licences nopirkšanas dati saglabājas.
To var darīt, ja vēlēšanās strādāt brīvdienās nepāriet.
Aivareno 03.02.2019 10:35
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Vai tas kas nosodāms - pastrādāt kādā brīvdienā?
Es arī dažkārt, kad esmu paēdis branču jaunajā IKEA, izstaigājis Alfu, Spici un Molu, novakarē mēdzu pastrādāt.
P.S. Tajos veikalos gan vispār nekā nav.
Vienudien meklēju haki krāsas bikses, ar gaiši zaļām podziņām - pat to nav... Ir tikai ar tumši zaļām...
Es arī dažkārt, kad esmu paēdis branču jaunajā IKEA, izstaigājis Alfu, Spici un Molu, novakarē mēdzu pastrādāt.
P.S. Tajos veikalos gan vispār nekā nav.
Vienudien meklēju haki krāsas bikses, ar gaiši zaļām podziņām - pat to nav... Ir tikai ar tumši zaļām...
Vai tas kas nosodāms - pastrādāt kādā brīvdienā?
DL 148. pantu pielietojot nekāda.
Aivar Semjonič, par hipsteri pārvēršaties?
Kas tas hipsters tāds ir?
Vai kaut kas ēdams, vai mugurā velkams?
Es neesmu Semjoničs, es esmu Apolinarovičs.
Vai kaut kas ēdams, vai mugurā velkams?
Es neesmu Semjoničs, es esmu Apolinarovičs.
Ij ar gaiši zaļā krāsā, ij pelēkbrūnīgā aveņkrāsā. Dabūt - humpalniekos, kur dod cik vien spēj panest.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть