Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Izslēgšana no PVN К списку тем

Izslēgšana no PVN
Labdien!

Nebijis gadījums! Lauksaimniece (SDV) izrādās bija reģistrējusies PVN reģistrā 2016.g., un norādījusi termiņu līdz kuram datumam.
Tagad saņem paziņojumu, ka izlēgta no PVN reģistra. Caur projektiem pirkti PL pirms 3 gadiem, vēl janvārī pirka klāt PL, bet ar 18.02.2019. - izslēgta.
Tagad sanāk PVN jāpārrēķina, daļa jāatgriež... jāsniedz paziņojums. Bet, ja uzreiz reģistrējas atpakaļ PVN reģistrā, vai janvāra PVN par PL varēs saņemt no budžeta? Tas tomēr apliekamo ienākumu gūšanai.

P.S. Bet vispār traki, ja cilvēks reģistrējās un teica, ka pirks PL, kā VID varēja nepaskaidrot, ka termiņš - 3 gadi nebūs izdevīgs
Ingamo
Ingamo 22.02.2019 11:17
198 сообщений на сайте

Ответы (2)

VID neiedziļinās šādos jautājumos un pieņem, ka nodokļu maksātājs zina, ko grib.
Ilzex
Ilzex 22.02.2019 13:22
2666 сообщений на сайте
Tagad, kad zvanījām uz VID, meitene teica, ka tik un tā bija jābūt brīdinājumam un pantam, pēc kura izslēgts - pati brīnījās, ka nav. Teica, lai raksta iesniegumu viss būšot labi. Es gan baidos, ka tik un tā prasīs paziņojumu...
Ingamo
Ingamo 22.02.2019 14:01
198 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.