Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Autovadītāja darba līgums К списку тем
Autovadītāja darba līgums
Labdien!
Paziņa uzdeva jautajumu: Vai autovadītājiem (starptautiskie pārvadājumi) jāvadā līdzi darba līgums?
Nezināju, ko atbildēt.
Līdzu, izlīdziet zinātāji
Ответы (10)
Neesmu pieredzējis šajā jomā, taču domāju, ka ir citi dokumenti, kuriem jābūt līdzi, taču darba līgums šajos dokumentos nevarētu būt .
Paldies par atsaucību.
Ko dos tas, ja Spānijā, piemēram, šoferis uzrādīs latviski sastādītu Darba līgumu?
Protams, ka nav jāvadā līdzi.
Līdzi jābūt tehniskajai pasei, autovadītāja apliecībai, personas dokumentam un kravas dokumentiem.
Protams, vēl tas, ko sauc par tahogrāfu - nezinu, kādi papppīri tam ir.
Paldies!
Autotransporta direkcijā noteikti palīdzēs.
У нас шофера имеют при себе договора на латышском, немецком и французском языках.
Man vakar tirgū teica, ka obligāti vajagot arī ķīniešu valodā un amerikāņu valodā.
Man vakar tirgū teica, ka obligāti vajagot arī ķīniešu valodā un amerikāņu valodā.
Galvenais, nevis
angļu valodā, bet tieši amerikāņu.
Сколько работаю в транспорте , столько всегда водители с собой имели трудовые договоры. Это обязательно было, если у нас вдруг остановят, всегда спрашивали, это доказательство, что он работник официальный.
Чтобы получить разрешение на движение по Германии и Франции нужно заполнить массу документов и обязательно наличие трудового договора на языке страны. Не наша это прихоть.
Закрыть
Краткое описание нарушения