Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
EDS К списку тем
Ответы (24)
Кого они нанимают??? Каких умельцев?
"Problēmas radušās laikā, kad ārpakalpojumā nolīgta kompānija veikusi VID datu sistēmas uzlabojumus. Darbu laikā notikusi kļūda, kuras rezultātā VID uz laiku zaudējusi piekļuvi visām datu sistēmām"
"Problēmas radušās laikā, kad ārpakalpojumā nolīgta kompānija veikusi VID datu sistēmas uzlabojumus. Darbu laikā notikusi kļūda, kuras rezultātā VID uz laiku zaudējusi piekļuvi visām datu sistēmām"
Кого они нанимают??? Каких умельцев?
И как в этой ситуации можно говорить о защите данных в этой системе ?
Bet mēs tikko pieņēmām jaunus darbiniekus. Sāks strādāt pirmdien. Jaiesniedz ziņas par darba ņēmējiem. Nu un ko? Tagad viņi nedrīkstēs pirmdien sākt darbu? Ja es iesniegšu sestdien vai svētdien, tad man sev tabelē jāraksta darbs brīvdienās un jāsaņem apmaksa par virsstundām?
Ziņas par DŅ kustību var iesniegt vienu stundu(!) pirms viņu darbalaika sākuma, ja iesniedz elektroniski.
Vai jums tās būs virsstundas, atkarīgs no darbadevēja.
Vai jums tās būs virsstundas, atkarīgs no darbadevēja.
Bet mēs tikko pieņēmām jaunus darbiniekus. Sāks strādāt pirmdien. Jaiesniedz ziņas par darba ņēmējiem. Nu un ko? Tagad viņi nedrīkstēs pirmdien sākt darbu? Ja es iesniegšu sestdien vai svētdien, tad man sev tabelē jāraksta darbs brīvdienās un jāsaņem apmaksa par virsstundām?
Сохраните скриншоты о том, что ЭДС не работает, и сдайте Зиняс в понедельник. Бухгалтер тоже имеет право на отдых
Atskaites iesniegt varēju, bet ieiet pārskatos, lai paskatītos, vai kas nav mainījies ar minimumiem, gan nevarēju.
https://rus.tvnet.lv/6707413/v-sgd-provedena-evakuaciya-sotrudnikov дык там все вышли-)))
skatos foto
vai tad viņi tur pliki sedēja kādā baseinā, ka daži tajās spīdīgas plēvēs ietinušies ?
kam kleita virsū, tie plēves nelieto
vai tad viņi tur pliki sedēja kādā baseinā, ka daži tajās spīdīgas plēvēs ietinušies ?
skatos foto
Es arī par to padomāju. Varbūt tur iekšā ir arī kāds slepens striptīza klubs...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть