Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Darbinieka auto izmantošana К списку тем
Zhanetta 19.06.2019 11:01
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ответы (11)
Es to ierakstītu komandējuma rīkojumā, norādot a/m numuru, kura tiks izmantota.
Ja iesniegs degvielas iegādes čeku -labi, ja neiesniegs - arī var apmaksāt pēc aprēķina.
MVVNACFDV
Ja iesniegs degvielas iegādes čeku -labi, ja neiesniegs - arī var apmaksāt pēc aprēķina.
MVVNACFDV
Lieliska ideja! Paldies!
Zhanetta 19.06.2019 16:52
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Eu, draugi! Kā var apmaksāt degvielu bez čeka - pēc aprēķina?
Kāpēc lai nevarētu?
Arī ceļa naudu var kompensēt pēc aprēķina, ja biļete nozaudēta.
Maijas kundze, lai nu kurš, bet Jūs gan to noteikti zināt.
8.9. ... Atsevišķos gadījumos, ja par vietējā sabiedriskā transporta izdevumiem darbinieks nevar uzrādīt attaisnojuma dokumentus (biļete ir palikusi kontroles aparātā), izdevumus var atlīdzināt ar institūcijas vadītāja rakstisku atļauju;
Pārējos punktos gan tagad patiešām visur piekabināti attaisnojuma dokumenti.
Agrāk tā nebija.
Ja izdarīs tā, kā es rakstīju, un samaksās 10 EUR par degvielu uz lidostu un atpakaļ - neticu, ka kāds par to sodīs.
Ja nu vienīgi inspektore būs kāda "nedabūjusi" vecmeita...
Nekādu "bet"...
Ierakstiet "Bilancē" - Aivars saka, ka drīkst, tātad drīkst...
Visiem, kuri ir godīgi cilvēki, iesaku nebaidīties no savas ēnas.
Saprāta robežās, protams.
Ierakstiet "Bilancē" - Aivars saka, ka drīkst, tātad drīkst...
Visiem, kuri ir godīgi cilvēki, iesaku nebaidīties no savas ēnas.
Saprāta robežās, protams.
Ja nu vienīgi inspektore būs kāda "nedabūjusi" vecmeita..
У меня такая была)))) с 2 евро начисляли зарплатные налоги. Она говорит вот и хорошо, в результате проверки были доначислены средства в бюджет. А сколько, это уже не важно Все довольны
У меня такая была)))) с 2 евро начисляли зарплатные налоги. Она говорит вот и хорошо, в результате проверки были доначислены средства в бюджет. А сколько, это уже не важно Все довольны
И Вы тоже довольны?
Я не был-бы доволен, я сказал-бы - пусть поищет мужика...
Да это просто ангел во плоти - Вы ничего не понимаете!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть