Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Rēķins par pakalpojumu К списку тем
Ответы (32)
Es vispirms vienmēr dodu makšķeri.
Zivi gatavu nekad nedodu.
Nākamreiz varbūt jautāsiet, cik ir 2 x 2?
Arī vienkāršs jautājums.
Arī vienkāršs jautājums.
Nedaudz pacietības.
Šeit ir tantes, kurām patīk ne tikai gatavu iebāzt mutē, bet pirms tam vēl arī sakošļāt.
Es no tiem neesmu.
Šeit ir tantes, kurām patīk ne tikai gatavu iebāzt mutē, bet pirms tam vēl arī sakošļāt.
Es no tiem neesmu.
Latvijā rēķins ir jāizstāda ne vēlāk kā 15. dienā no darījuma brīža vai avansa maksājuma saņemšanas brīža. PVN rēķina izrakstīšanai ir papildus dažādas prasības.
Latvijā rēķins ir jāizstāda ne vēlāk kā 15. dienā no darījuma brīža vai avansa maksājuma saņemšanas brīža. PVN rēķina izrakstīšanai ir papildus dažādas prasības.
Dzirdēju - Maximā esot lāpstu pievedums. Esot ērtas, parocīgas, vieglas.
Tās palīdzētu rēķinu izstādīšanā - no lecektīm -> dobēs.
Aivaronkul, zivs izrādījās pārāk asakaina.
Paklau, vai Jūs man kaut kā "daejat rada"? Ja par onkuli saucat?
Es pat teorētiski nevienam nevaru būt onkulis, jo man nav ne māsu, ne brāļu.
Esmu vienīgais luteklītis savai mātei.
Vecu cilvēku murgi
Vecu cilvēku, ta vecu cilvēku...Bet tās lāpstas Maximā - importa!!!
Derot arī visām jaunajām mamzelēm.
Полностью согласна с Альбиной, не видела указаний по срокам выписывания счетов. Но часто сроки выписывания документов по оказанным услугам прописываются в договорах или соглашениях.
Kur Jūs to izlasījāt lūdzu ? Likums par grāmatvedību nosaka, ka dokuments "ir jāiegrāmato uzņēmuma grāmatvedības reģistros pēc iespējas drīzāk, bet ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc tā mēneša beigām, kurā attaisnojuma dokuments ir saņemts vai izsniegts" . Nav dokumenta, nav rēķina. Līgumus arī likumi nenosaka obligāti slēgt.
Es vispirms vienmēr dodu makšķeri.
Arī vienkāršs jautājums.
Arī vienkāršs jautājums.
Atbilde uz jautājumu laikam būs, ka nav tāda likuma. Sanāk, ka pakalpojuma sniedzējs var rakstīt rēķinu, kad tam ienāk prātā, ja nav līgums, kur tas atrunāts.
Ja tas neskar PVN, tad jā.
Pie noteikuma, ka ienākumu un izdevumu taksācijas periods ir viens un tas pats.
Pie noteikuma, ka ienākumu un izdevumu taksācijas periods ir viens un tas pats.
((9) Ja darījumu veic nepārtraukti ilgstošā periodā saskaņā ar šā likuma 31.pantaotro vai trešo daļu, 32.pantatrešo vai ceturto daļu, nodokļa rēķinu izraksta par noteiktu periodu, kurš nav ilgāks attiecīgi par vienu mēnesi, sešiem mēnešiem vai vienu kalendāra gadu. - no PVN Likuma
((9) Ja darījumu veic nepārtraukti ilgstošā periodā saskaņā ar šā likuma 31.pantaotro vai trešo daļu, 32.pantatrešo vai ceturto daļu, nodokļa rēķinu izraksta par noteiktu periodu, kurš nav ilgāks attiecīgi par vienu mēnesi, sešiem mēnešiem vai vienu kalendāra gadu. - no PVN Likuma
Pakalpojuma sniedzējs nav PVN maksātājs.
О сроках говорится только в законе о ПВН
И там же говориться, как неплательщик становиться плательщиком - это закон для всех.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть