Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
ОС К списку тем
Ответы (26)
Lūk, un jūs vēl iebilstat pret grāmatvežu sertificēšanu! Iepriekšējais varbūt bija pat ar diviem maģistra grādiem, bet pat PL neprot norakstīt.
Es, piemēram, iebilstu tāpēc, ka man ir cita virziena (profesijas) augstākā izglītība un sertificēšanas dēļ jārēķinās ar papildus izdevumiem ap 3000 eiro (varbūt nedaudz mazāk), lai iegūtu koledžas izglītību (lai gan jau mācījos finansu grāmatvedību, visāda veida tiesības (komerc, saistību utt.; nu nemācījos vadības grāmatvedību un matemātikas). Sanāk apmēram tā ka "iestāšanās maksa" 3000 eiro + vēl tie 100 vai cik tur būs. Kaut kā nesamērīgi...
Nav ko raudāt.
Valdība zina labāk.
Mums ir vislabākā valdība.
Ko tad lai es saku ar saviem mehāniskās slaukšanas operatoru un ar tamborēšanas kursiem...?
Un tās 3 klases un garais koridors man arī netikšot ieskaitīts...
Es ar savām dabaszinībām un publiskajām tiesībām esmu aiz borta, bet laikam labi, varēšu mācīt likumus lasīt Sertificētajiem grāmatvežiem un vairs neatbildēšu 90%
Oscar 24.09.2019 21:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es ar savām dabaszinībām un publiskajām tiesībām esmu aiz borta, bet laikam labi, varēšu mācīt likumus lasīt Sertificētajiem grāmatvežiem un vairs neatbildēšu 90%
Vai aiz kuģa borta?
Tad jau kā zivs - ūdenī...
Tad jau kā zivs - ūdenī
Es jau tā esmu pēc goroskopa ūdensvīŗs.
Oscar 24.09.2019 22:10
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es, piemēram, iebilstu tāpēc, ka man ir cita virziena (profesijas) augstākā izglītība un sertificēšanas dēļ jārēķinās ar papildus izdevumiem ap 3000 eiro
Kāds te sakars ar sertificēšanos? Izlasiet pašreizējo likuma redakciju: "grāmatvedis ir fiziskā persona, kuras kvalifikācija atbilst Ministru kabineta noteiktajai grāmatveža ceturtā vai trešā līmeņa kvalifikācijai un kuras kompetenci apliecina attiecīgs izglītības dokuments (diploms vai apliecība), kā arī tāda fiziskā persona, kuras kompetenci attiecīgajos grāmatvedības jautājumos apliecina pieredze vai atbilstošs sertifikāts un kura veic grāmatveža pienākumus;"
Jums ir 3. vai 4.līmeņa profesionālā kvalifikācija vienalga kādā veidā iegūta - mācoties skolā vai kursos? Ja nav, tad jau tagad nedrīkstat strādāt par grāmatvedi! Likumus der palasīt pārmaiņas pēc, pirms visu vainu tagad novelt uz sazin ko!
Paldies Dievam, ka neviens to nepārbauda un nesoda (līdz šim, protams)!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть