Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nepareizi aprēķināts PVN К списку тем

Nepareizi aprēķināts PVN
Kā lai tiek ārā no tādas ķezas? 2 PPR nepareizi. Vienā PVN trūkst 0,08 Ls, otrā PPR PVN aprēķināts par daudz apmēram 50 Ls vairāk, jo PVN aprēķināts no kopsummas (tās kur PVN + summa). Preces jau atdotas, nauda vēl nav samaksāta. Vai tagad jāanulē tās PPR un jāizraksta jaunas, bet tad ar veco datumu, kad prece aizvesta, bet PPR nummuri jau uz priekšu gājuši, vai tas nav nekas briesmīgs? Un PVN deklarācijā man taču tagad jau jāuzrāda tās summas, vai es varu rakstīt tā kā jābūt (nevis kā ir), jo citādi man nesanāks deklarācija, jo deklarācijā PVN summai jābūt saskaņotai ar darījumu summu...
Iesaaceeja
Iesaaceeja 15.11.2004 05:19
161 сообщение на сайте

Ответы (4)

es ieteiktu braukt pie partnera un izlabot ar roku visas PPR ekseplārus. Klāt pierakstot protams kas, kad un kāpeč labojis.

Teiksim, "Labota kļūdaini aprēķinātā PVN summa , 15.11.2004.g. amats paraksts V.Uzvārds".

Labot PPR nav aizliegts bet jābūt korekti izlabotam un abu pušu parakstiem, jo cik es saprotu PPR ir jau parakstīta, tātad abas puses piekrīt labojumam ar parakstiem.

Bet PVN deklarācija būs jālabo, jeb jādod precizētā, ja ir jau nodota.
Cleo
Cleo 15.11.2004 08:28
19234 сообщения на сайте
Es domāju, ka varētu parakstīt viena puse, kas labojusi kļūdu. Jo kurš tad var zināt kļūda labota pēc parakstīšanas vai pirms.MK339.noteik. teikts "...Persona, kura izdara labojumus, tos apliecina ar parakstu uz visiem pavadzīmes-rēkina eksemplāriem."
Ane
Ane 15.11.2004 09:21
619 сообщений на сайте
Paldies, tad tā arī darīšu. PVN deklarāciju šodien jānodod, tieši viņu taisot arī atklāju ka nepareizo PVN.
Iesaaceeja
Iesaaceeja 15.11.2004 10:18
161 сообщение на сайте
Ane, VID jau nezinās, kad labots, bet..... pie partnera tik un tā jābrauc labot, jo kā jau jūs citējāt - MK 339.noteik teikts "...Persona, kura izdara labojumus, tos apliecina ar parakstu uz visiem pavadzīmes-rēkina eksemplāriem." Bet lai tiktu pie visiem eksemplāriem ir jāsatiekas ar partneri un ja jau esat saticies ar partneri nedomāju, ka tas ir tik sarežģīti palūgt arī partnerim uzlikt savu parakstu pie labojumiem, lai nerastos problēma, ka jūs izlabojāt bet partneris ne un tur nu jūsu deklarētās summas nesakritīs.
Cleo
Cleo 15.11.2004 10:59
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.