Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
KASES NODOŠANA К списку тем
1011erika 15.11.2004 15:19
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Ответы (3)
1.Приказ директора о смене кассира и проведении инвентаризации в кассе.2-Inventarizācijas komissijā obligāti ir iekļauts atbildīgais grāmatvedis.3-pārskAita visas banknotos un monētas sastāda invent.sarakstu- naudas kopsummu, kā ARĪ sadalījumu pa nomināliem.Apaksā(aktā) atspogul.nodošana - peņemšanu ar parakstiem un ta atšifr.
Mīļs paldies.
1011erika 15.11.2004 15:51
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
PIEŅEMŠANAS – NODOŠANAS AKTS
2004.gada12.februāris
Es, SIA “XX” kasiere Xxxx Xxxxx nodevu un SIA “XX” kasiere Aaaa Aaaaa pieņēma uzņēmuma kases grāmatu ar pēdējo ierakstu 8.lppdatētu ar 2004.gada10.februāri un uzņēmuma naudas līdzekļu atlikumu kasē – kopējā summa saskaņā ar uzņēmuma inventarizācijas datiem (12.02.2004) – Ls 4.46
Pieņemot uzņēmuma kases grāmatu un naudas līdzekļus, man ir zināms, ka es atbildu par pieņemto vērtību saglabāšanu un apņemos rīkoties saskaņā ar uzņēmuma kasiera dienesta instrukciju. Tāpat esmu brīdināta, ka pieņemtās vērtības nedrīkstu nodot citai personai bez tiešā priekšnieka atļaujas.
Nodeva Pieņēma
_________________X.XXXXX __________________A.Aaaaaa
Apstiprinu:
SIA “XX” direktore
_______________________________ /B.Bbbbbbb/
Z.v.
2004.gada12.februāris
Es, SIA “XX” kasiere Xxxx Xxxxx nodevu un SIA “XX” kasiere Aaaa Aaaaa pieņēma uzņēmuma kases grāmatu ar pēdējo ierakstu 8.lppdatētu ar 2004.gada10.februāri un uzņēmuma naudas līdzekļu atlikumu kasē – kopējā summa saskaņā ar uzņēmuma inventarizācijas datiem (12.02.2004) – Ls 4.46
Pieņemot uzņēmuma kases grāmatu un naudas līdzekļus, man ir zināms, ka es atbildu par pieņemto vērtību saglabāšanu un apņemos rīkoties saskaņā ar uzņēmuma kasiera dienesta instrukciju. Tāpat esmu brīdināta, ka pieņemtās vērtības nedrīkstu nodot citai personai bez tiešā priekšnieka atļaujas.
Nodeva Pieņēma
_________________X.XXXXX __________________A.Aaaaaa
Apstiprinu:
SIA “XX” direktore
_______________________________ /B.Bbbbbbb/
Z.v.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть