Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

KASES NODOŠANA К списку тем

KASES NODOŠANA
Vai nevarētu pateik kādu dokumentu lai aizpilda ,kad mainās kasieris - ka viens pieņem un otrs nodod naudu.inventerizācija veikta ,bet uz kāda dok. pamata notiek nodošana - peņemšana.Pie veidlapām tādu nevarēju atrast
1011erika
1011erika 15.11.2004 15:19
311 сообщений на сайте

Ответы (3)

1.Приказ директора о смене кассира и проведении инвентаризации в кассе.2-Inventarizācijas komissijā obligāti ir iekļauts atbildīgais grāmatvedis.3-pārskAita visas banknotos un monētas sastāda invent.sarakstu- naudas kopsummu, kā ARĪ sadalījumu pa nomināliem.Apaksā(aktā) atspogul.nodošana - peņemšanu ar parakstiem un ta atšifr.
Jk
Jk 15.11.2004 15:36
1211 сообщений на сайте
Mīļs paldies.
1011erika
1011erika 15.11.2004 15:51
311 сообщений на сайте
PIEŅEMŠANAS – NODOŠANAS AKTS

2004.gada12.februāris

Es, SIA “XX” kasiere Xxxx Xxxxx nodevu un SIA “XX” kasiere Aaaa Aaaaa pieņēma uzņēmuma kases grāmatu ar pēdējo ierakstu 8.lppdatētu ar 2004.gada10.februāri un uzņēmuma naudas līdzekļu atlikumu kasē – kopējā summa saskaņā ar uzņēmuma inventarizācijas datiem (12.02.2004) – Ls 4.46

Pieņemot uzņēmuma kases grāmatu un naudas līdzekļus, man ir zināms, ka es atbildu par pieņemto vērtību saglabāšanu un apņemos rīkoties saskaņā ar uzņēmuma kasiera dienesta instrukciju. Tāpat esmu brīdināta, ka pieņemtās vērtības nedrīkstu nodot citai personai bez tiešā priekšnieka atļaujas.

Nodeva Pieņēma

_________________X.XXXXX __________________A.Aaaaaa

Apstiprinu:

SIA “XX” direktore

_______________________________ /B.Bbbbbbb/

Z.v.
Cleo
Cleo 15.11.2004 17:27
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.